Szerintetek elmondjam az apjának?
az a helyzet hogy 14 éves lányomat még nem engedjü bulizni. az apja nem volt otthon és elengedtem őt azzal a feltétellel hogy én megyek érte éjjel 1re. Hát a lányom eléggé részeg volt. most könyörög hogy ne mondjam el a férjemnek. nemtudom mi legyen. ha a ferjem megtudja engem is okolni fog hogy hogyan engedhettem el 14 évesen és ő is megkapja a magájét amit persze megérdemelne.
( házibuli volt egyébként ahol ismertam a lányt meg a szülőket. arról volt szó hogy otthon lesznek a szülők is. nem ellenőriztem le mivel éppen sok munkám volt. tudom ez nem indok többet ilyen hibát nem is fogok elkövetn. de sok dolgom vot és elhittem a lányomnak hogy szülők is lesznek)
engedjük. házibuliba is mehet ha vannak szülők de az apja ezt mindig leellenőrzi és ére megy ( a barátnők szüleit ismeri az apuka így ez nem ciki).
Nem hazudozok én az apjának. csak nagyon könyörög hogy ezt az egy dolgot hogyjam meg magamnak. sose volt rá példa. szóval azt a hozzászólást hogy mit lát otthon meg kalitkába van zárva kikérem magamnak.
14 éves lányról beszéllek. még szép hogy nem járhat hajnalig tartó bulizásokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!