Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek elmondjam az apjának?

Szerintetek elmondjam az apjának?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy 14 éves lányomat még nem engedjü bulizni. az apja nem volt otthon és elengedtem őt azzal a feltétellel hogy én megyek érte éjjel 1re. Hát a lányom eléggé részeg volt. most könyörög hogy ne mondjam el a férjemnek. nemtudom mi legyen. ha a ferjem megtudja engem is okolni fog hogy hogyan engedhettem el 14 évesen és ő is megkapja a magájét amit persze megérdemelne.

( házibuli volt egyébként ahol ismertam a lányt meg a szülőket. arról volt szó hogy otthon lesznek a szülők is. nem ellenőriztem le mivel éppen sok munkám volt. tudom ez nem indok többet ilyen hibát nem is fogok elkövetn. de sok dolgom vot és elhittem a lányomnak hogy szülők is lesznek)

2014. nov. 13. 14:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem pont azert hazudott,mert nem engeditek sehova...
2014. nov. 13. 21:47
 12/21 A kérdező kommentje:

engedjük. házibuliba is mehet ha vannak szülők de az apja ezt mindig leellenőrzi és ére megy ( a barátnők szüleit ismeri az apuka így ez nem ciki).

Nem hazudozok én az apjának. csak nagyon könyörög hogy ezt az egy dolgot hogyjam meg magamnak. sose volt rá példa. szóval azt a hozzászólást hogy mit lát otthon meg kalitkába van zárva kikérem magamnak.

14 éves lányról beszéllek. még szép hogy nem járhat hajnalig tartó bulizásokra

2014. nov. 13. 21:59
 13/21 anonim ***** válasza:
16%
Ilyen velem is történt, akkor nagyon elvertek bőr nadrágszíjjal.
2014. nov. 13. 22:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mondanam el. Felfujod az egeszet. Majd 2 ev mulva elmondjatok,aztam jot rohogtok rajta!
2014. nov. 14. 07:54
 15/21 A kérdező kommentje:
megbeszéltük hogy nem mondom el de az elkövetkező 3 hónapban eszébe se jusson elkéredzkedni bárhova is
2014. nov. 14. 13:58
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Ha neha elengednetek tudna a hatarait,es nem hazudna... Persze nem vedeni akarom..nagyot hibazott,de ha nem zarnatok el,akkor biztos nyitottabb lenne.
2014. nov. 14. 14:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Én elmondanám,semmit sem titkolnék a férjem előtt,és ebben te is ludas vagy rendesen,máskor nézz utána hova engeded a kislányod.
2014. nov. 15. 09:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Milyen elzárás? Látszik,hogy itt főleg tinik írogatnak,basszus egy 14 éves kislány igenis ne bulizzon vagy igyon,van más szórakozási lehetőség is.
2014. nov. 15. 09:25
 19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó. mi is pont így gondoljuk hogy egy 14 évesnek más szórakozási lehet˝ség kell nem az ivás és a hajnalig bulizások. lesz nyilván majd az is. de nem most van itt az ideje annak
2014. nov. 15. 11:39
 20/21 Greendayjohanna válasza:
Szerintem ne mondd el az apukának, jó, ha a lányod úgy érzi, van valami közös titkotok. A lànyt ne zàrjàtok kalitkàba, mert ha kiengeditek, nem fogja tudni, hol a határ, de ne is engedjétek túl hosszu pórázra, azt hiszem le kéne üljél vele beszélni és fektessetek le olyan szabàlyokkat, amikbe ö is beleegyezik!
2014. nov. 17. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!