Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kis gyerek kis gond, nagy...

Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond? Tényleg igaz a mondás?

Figyelt kérdés

2 kicsi gyerekem van és néha nem tudok elképzelni ennél nehezebb, kiborítóbb helyzetet, mint az éjszakázás, a 24 órás készenlét, az állandó odafigyelés, nehogy valami veszélyes dolgot csináljanak. Kérlek írjátok le, milyen az élet iskolás, alsós, felsős, kamasz gyerekekkel, mik azok a nehézségek, amik miatt ez a mondás megszülethetett. :)

Szeretném tágítani a látóteremet, hátha nem érzem majd, hogy csak nekem nehéz. :)

Kérlek, kioktató kommentekkel ne bántsatok, köszi. :)

2014. okt. 31. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4-es vagyok,már nem adják moziba ezt a filmet, le kell tölteni,de megéri :)
2014. nov. 1. 20:47
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! :)

Tényleg sok múlik a gyerek személyiségén is, most a nagy 3 évesem feleselésére panaszkodom, de a kicsi már most sokkal inkább hübelebalázs, mint a nagy volt ennyi idősen. 2 év múlva lehet, hogy visszasírom majd ezeket az időket, de lehet, hogy 10 év múlva is. :)

A filmet megtaláltam az indavideó-n is. ;) Köszi! :)

2014. nov. 2. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem igaz a mondás, mert ez abszolút gyermekfüggő. Minden korosztályban másra kell odaifigyelni. Nyilván 10 év múlva nem a fürdés lesz a legnagyobb esti procedúra nektek sem :) 15 év múlva meg főleg nem. Minden kornak meg vannak a maga szépségei. Csak valaki ezt nehézségnek tekinti :)
2014. nov. 28. 20:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem az esti fürdetést és a "szépségeket" tartom nehézségnek. Azt sem írtam, hogy semmi szépet nem találok ebben az időszakban. De aki azt mondja éjszakázni jó és kellemes nosztalgiával tekint vissza, az hazudik, vagy rossz a memóriája...
2014. nov. 29. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!