Szerintetek hogyan változtassam meg a 15 éves fiam viselkedését?
Gimis. Úgy indított, hogy mindenkinek meg akart felelni, mondhatnám feltűnési viszketegségben szenved. Addig menőzőtt, amíg az osztálytársai már nem állnak szóba vele, magyarán nem írt rá senki az őszi szünet elejétől, akkor is csak tudtára adták a fiúk, hogy túl nagy a pofája.
Van egy lány aki nagyon kedveli, állandóan cseteltek, tegnap talizott vele, de a hülye fiam állítólag megmondta neki, hogy barátok és kész.
Szerintem megsértette a kicsi lányt, mert azóta nem is írtak.
Annyira sajnálom, mert nagyon cuki lány, és szerintem jó hatással lett volna a fiamra.
Most már egyetlen barátja sincs, és attól félek, hogy depis lesz.
Szerintem már saját magától is észre kellett volna vennie, hogy az osztálytársai nem vevők a viselkedésére és ez alapján kicsit vissza vehetett volna az arcából.
Próbálj vele beszélgetni, hogy miért ilyen.
A fiam is nagyon kedves gyerkőc volt, csak most kezd megváltózni. Azt hiszi, ha beszól mindenkinek az menő.
Sajnálnám, ha emiatt 5 évig, a gimiben nem lennének barátai az osztályban.
Pont, hogy beszélgetni próbálunk vele, de senkit nem tolerál.
Nincsenek emiatt barátai.
Az apáknak amúgy is könnyebb dolguk van, mert akár fiú akár lány a gyerek, akkor is csüng az adott szülőn, és amit mond az a tuti:)
Ilyenkor az anyák általában háttérbe húzódnak és a férfi veszi át ebben az időszakban a gyerekkel kapcsolatos dolgot. Ha a férfi nem boldogul, akkor az anya lép ismét szinre, és rendezi a dolgokat a gyerekben.
Ez páros játék-a kisemberért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!