Hogyan viseljem el?
Figyelt kérdés
anyukám annyira önző. szüleim elváltak. ap fizeti az isklámat meg a szórakozásaimat is. anyutól multkor kértem kül=on órára pénzt. nagy cirkusz közepette adott. ma már velem kiabál hogy azért nincs mit enni mert azt a pénzt odaadta nekem. ( havi kozmetikára van pénze, drága kozmetikaszerekre magának van pénze, drága ruhákra magának van pénze. ő diétázik arra is van pénze ). nekem gyakran nincs mit ennem mert nincs pénze már kajára mert elkölti magára. egyszer meg nem kérdi ha megyek ki hogy van e nálam pénz. vannak ruháim de abbol egyet nem ő vett. 18 as szülinapomra egy tábla csokival köszöntött fel mondván hogy nincs többre pénze2014. okt. 30. 14:10
1/5 anonim válasza:
18 éves elmúltál. Ha tudsz, költözz el. Apukád rendesen támogat, nem tud addig befogadni, amíg tanulsz? Anyukád nem fog változni, ne várd. Szerintem az összes problémáját rád vetíti, és erről te nem tehetsz.
2/5 anonim válasza:
Megoldható,hogy apukádhoz költözz???? Ha ez mind igaz,amit leírtál(bár jó lenne hallani a másik felet is) akkor konkrétan a terhére vagy anyádnak.. :( Én mennék apámhoz... ( 30 éves,3 gyerekes anyuka)
3/5 A kérdező kommentje:
én nem azt várom el hogy minden pénzét rám költse. sőt ha azért nem adna mert tényleg nem lenne neki én megérteném. nem arról van szó abszolút.
2014. okt. 30. 14:19
4/5 anonim válasza:
Mivel elmultál 18, én azt javaslom vedd fontolóra hogy inkább apukádhoz költözz. Kérdezd meg őt hogy mit gondolna róla. Ha igen mondana akkor minden gond megoldódna. A gyereknevelési díjat anyukád elfelejthetné, mert abban az esetben apukád nevelne, az elmondottakból itélve végre rendes környezetbe kerülnél. Amugyis ha ez valamilyen módon a gyámhatóság elé kerülne azonnal költöznél egy anyukádtól, mert az már sújos dolog hogy nincs pénz ennivalóra. Majd számolj be hogy mire jutottál :-)
5/5 anonim válasza:
Nos, mivel anyukád is érző ember és képes szeretni, (legalább magát), ezért ha apukádhoz költöznél, egy kicsi esély van rá, hogy megváltozzon. Talán lehet, hogy ez az esemény, majd felnyitná kicsit a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!