Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy viseljem el az élettársam...

Dedd kérdése:

Hogy viseljem el az élettársam gyerekeit?

Figyelt kérdés

Két gyereke van, és megkeserítik a mindennapjaim a puszta létükkel. Nem tehetek róla, idegesítenek, már mindent megpróbáltam, a füldugótól az ajtózárásig, hogy izoláljam magam, mert irritál a hangjuk, a vihogásuk, a folyamatos idétlenkedésük. Egy perc csend sincs a házban.

Szégyellem az utálatom, de elborul az agyam...

2012. okt. 30. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek sehogy. Pakolj és hagyd őket. Valóban az elviselhetetlenség süt az írásodból. Nincs ezzel semmi gond, hidd el. Nem tehetsz róla, nem vagy rossz ember. De a gyerekek életét nem teheted tönkre. Nem keserítheted meg.
2012. okt. 30. 07:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
milyen idősek a gyerekek? Mióta tart ez az érzés, vagy az első találkozás óta? Sétálj addig, nyilván nem kívánhatod azt egy apukától, hogy ne lássa a gyerekeit...gondolom ezt a párod is észrevette már.. csodálkozom, hogy még együtt vagytok..ne haragudj, de ha ennyire elutasító vagy a "szeretett" férfi gyerekeivel, hát én már rég leléptem volna. "egy perc csend sincs a házban" gondolom, közös gyerek nincs...szégyellheted is..ha ennyire nem szereted őket, menj sétálni addig, de ne mutasd ki ennyire nyíltan! Nyilván a gyerekek is ugyanígy éreznek irántad..gondolod az apuka téged választana a gyerekei helyett????
2012. okt. 30. 07:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első hozzászólóval: a gyerekek érdekében hagyd el őket.
2012. okt. 30. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem most derült ki számodra, hogy vannak gyerekei. Ha így ismerted meg, akkor vagy vállalod és elfogadod őket, vagy állj odébb. Szégyellheted is magad.
2012. okt. 30. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!