Nagyon szeretnék kisbabát és félek, hogy megint nem járok sikerrel. Hogy viseljem el a kudarcot?
Mi 1 éve nem védekezünk, de eddig sajnos még nem kopogtatott a gólya! :(
Az az érdekes, hogy régebben nekem a mensi előtt egy héttel mindig voltak erős láb és has görcseim és ingerült voltam... amióta próbálkozunk, érdekes módon ezek megszűntek... már csak akkor görcsöl a hasam amikor megjött.
Hogy hogy viseld el a kudarcot? Nos, ebben nem tudok tanácsod adni, mert még én sem tudom sokszor kezelni a helyzetet! Némelyik hónap könnyebb, valamelyik nehezebb...
Van, hogy csak legyintek egyet, hogy na most sem jött össze, valamikor pedig az egész napom oda és sírdogálok... de szerintem ez természetes, hiszen vágyunk valamire ill. VALAKIRE! :)
2év utan annyit tudok mondani :
hogyan viseld el a kudarcot?emelt fővel,elöre tekintve,reménnyel telve. mert nincs mas valasztasod, nem tudod feladni és nemgondolni ra. csak ha beütöd a buksid és amnéziás leszel.
Én is rá vagyok görcsölve! Próbálom azt mutatni hogy jön amikor jön! DE magamban annyiszor játszódik le a gondolat, h lehet h nekem nem is lehet? vagy hogy lehet h azért nem jön, mert félek h nem jön össze?
Kuszán hangzik! De sztem akik jártak már ebben a cipőben,értik!
Próbálj meg te is megnyugodni!
Nekem ez a 2. hónapom, mióta próbálkozunk!
(ha szeretnél beszélhetünk priviben! nekem is jól jönne egy lelkitárs!)
FEL a FEJJEL!! ;)
A 2-3 hónapokkal még jók vagytok nyugi ;)
A párok nagy része általában fél év után jár sikerrel kb. ezt olvastam,és az ismerősök köréből is ez a tapasztalat.
Én is azt hittem, hogy ha majd akarom jön egyből, aztán jól pofáraestem :(
Igazi hullámvasút volt az elmúlt kb 1 év, megjött-kiborultam, aztán beletörődtem, elfogadtam, újra bizakodtam és így tovább... Nekünk a 7. hónapban sikerült csak, aztán sajnos csodálatos 11. hét után missed ab lett a vége márciusban :(
Most kezdhettünk újra neki, most próbálok nem foglalkozni annyit vele, lekötöm magam mással ha csak tehetem, számolgatás helyett szerelmeskedünk amennyit jólesik, és éljük az életünket...
A baba meg jönni fog úgyis ha Ő is akarja :) remélem már vándorol épp a méhem felé;)
Kitartás sorstársak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!