Annyira fogékony vagyok a gombás fertőzésre, hogy már attól előjön, hogy a férjem belém élvez, pedig semmi baja, mert volt orvosnál Ő is. Mit tegyek, ellene? Szeretnénk kisbabát.
Szia!
Szerintem ezt inkább tovább kéne vizsgáltatni más orvossal is!
Ettől még lehet babád, de jobb a fertőzések okát megtalálni.
Van gyógyszertári kúp, bár én ezt a várandósságom elején kaptam, hogy ne is legyen fertőzésem. Ez egy homeopátiás készítmény, amit a byógyszertárban lehet kapni receptre.
Én azt mondom, inkáb keress másik dokit, és járjatok a végére.
Mert ha a párod fertőzött, ugye rajta nem lesz tünet, de visszaadja neked a fertőzést, s így fertőzotek vissza egy,ást!
21+3hkm
Eddíg hónapokig nem volt vele semmi gond,rákszűréssel egyben megcsináltak egy baci meg vírus leoltást(vagy mit) a doki azt mondta,hogy minden a legnagyobb rendben van,jobb nem is lehetne. A hónapban elkezdtünk próbálkozni a kisbaba érdekében és most úgy érzem,hogy felborultak a dolgok odabent.Holnap megyek orvoshoz ,de addíg is jó lenne ötleteket kapni,hogy hogyan tehetek ez ellen.
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!