Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy viseljem el anyám nehéz...

Hogy viseljem el anyám nehéz természetét?

Figyelt kérdés
Sajnos egyre rosszabb a helyzet. Terhes vagyok és együtt lakunk, tehát 3 év itthon vele együtt...Nagyon rosszindulatú, súlyos depressziós, de nem látja be, segítséget nem fogad el, és most már "gonoszkodik" is. Próbálom elkerülni, de megtalál. Nagyon félek, hogy átveszem a mintát, már vannak jelek. Fiatalabb korában is volt vele gond, nagyon ingerlékeny volt, ezt látom már magamon. Mindig rosszkedvű, mindenre van egy gonosz beszólása, a gyereknek is elrontja az örömét, következetlen vele, van amikor megengedő, máskor ugyanazért ordít vele.
2011. márc. 30. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek, én elköltöznék és élném a vdiám életem.
2011. márc. 30. 12:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Ajjaj, az sajnos nem fog menni. Már én is gondoltam rá. Mikor mondtuk, egy pár hétre összekapta magát. Bele se merek gondolni, mi lesz évek múlva, mennyit fog romlani.
2011. márc. 30. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Pfff... Én már biztos megőrültem volna. Nálunk is valami hasonló a helyzet, de szerencsére nincs gyerekem. Viszont elköltözni se nagyon tudok. :S
2011. márc. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!