Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek hogy ne szólljon...

Mit tegyek hogy ne szólljon ennyire bele?

Figyelt kérdés
egyetem melett válaltam diákmunkát. a bekeresett pénzemet meg ruhákra költöm táskákra mikor mi. Anya szerint jól teszem én dolgok érte arra költöm amire akarom. Apa nagyon beleszól hogy szerinte nincs szükségem ennyi ruhára, táskára és folyton kötekszik.
2014. okt. 24. 12:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem meg igaza van apukádnak. Ő sem arra költi a fizetését amire akarja hanem amire kell. Egyetemistától már bőven elvárható hogy egyetemi költségeihez is hozzá járuljon ne csak ruhákat vegyen magának.
2014. okt. 24. 12:25
 2/13 anonim válasza:
100%

Ha te dolgoztál érte arra költöd amire szeretnéd, de hidd el nem mondanak szüleid olyan nagy hülyeséget, ha megfogadod a tanácsukat, később hálás leszel nekik.

Szerintem úgy is tudsz nőiesen és divatosan öltözködni, ha nem minden nap más cipőt vagy táskát veszel fel ;)

2014. okt. 24. 12:27
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
A keresett pénzt elköltheted magadra, de el is tartod magadat? Vagy a szülők adnak enni, fizetik a rezsit, mosnak rád? Ha eltartott vagy, akkor némi beleszólásuk van, és ez nem kötekedés.
2014. okt. 24. 12:27
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Én csak azon borultam ki, hogy ilyen helyesírással hogyan lehetsz egyetemista. Amúgy igaza van apudnak. Inkább tegyél félre, amennyit tudsz.
2014. okt. 24. 12:28
 5/13 A kérdező kommentje:
nem várja el senki se tőlem hogy hozzá járuljak az iskola költségeihez vagy hogy haza is adjak. Anya aztán mindig lenyugtatja aput hogy ne szóljon bele. Anya is egyet ért azzal hogy ha már dolgozok iskola melett és tanulok akkor a megkeresett pénzemet arra költsem amire szeretném. HAvi 50 000 ft azért nem a világ
2014. okt. 24. 12:38
 6/13 anonim ***** válasza:
42%
hogy lehetsz egyetemistaként ilyen gyerekes? Apádék tartanak el, az a minimum hogy azt csinálod amit mondanak. és ez már nagy hiúságra vall, hogy havonta 50ezret képes vagy magadra elkölteni. inkább raknád félre,meddig akarsz még anyádékon élősködni? legalább a rezsibe beleadhatnál.
2014. okt. 24. 13:05
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Akkor egyetemista ő, amikor én a Mikulás...

Nagyon unalmas lehet ez a szünet, egyre több a kamu kérdés.

2014. okt. 24. 13:38
 8/13 A kérdező kommentje:
nem magyar egyetemre járok
2014. okt. 24. 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem magyar egyetem esetén albérletben vagy kollégiumban laksz, vagyis nem is tudnak beleszólni, hogy mit csinálsz. És ki tart el, ha a 50 ezer forintot "bekeresve" ruhára meg táskára tudod költeni? Mit tanulsz?
2014. okt. 24. 15:15
 10/13 anonim ***** válasza:

'nem várja el senki se tőlem hogy hozzá járuljak az iskola költségeihez vagy hogy haza is adjak"

Magadtól azért elvárhatnál ennyit.

2014. okt. 24. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!