Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez? Hogy törődjek bele?

Miért van ez? Hogy törődjek bele?

Figyelt kérdés
Időről időre elfog az az érzés, hogy az idő telik és mindjárt 18 leszek, felnőtt. Nem akarok felnőni, nem akarom, hogy teljen az idő. Félek. Nem vagyok készen rá.
2014. okt. 5. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
22 vagyok. Velem is volt ilyen...sőt, még mindig van, de mivel nem tudsz ezzel mit csinálni, így marad a beletörődés. Gondolkozz kevesebbet ilyen dolgokon.
2014. okt. 5. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is átmentem ezen. Túl nagy felelősségnek éreztem az egész nagykorúságot, a gimi végét... Úgy éreztem, hogy még nem állok készen a felnőtté válásra. De nem volt más választásom. Pedig kamaszként amikor nem engedtek meg valamit a szüleim, sokszor kívántam, hogy bárcsak már felnőtt lennék. :) 21/l
2014. okt. 5. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
28 éves nő vagyok. jó felnőttnek lenni, de ha úgy érzem hülyülni kell, meg gyerekesen viselkedni, arra remek partner a gyerekem és a férjem. a külvilág persze csak egy komoly nőt lát:D
2014. okt. 5. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

18 évesen messze nem leszel felnőtt, ne félj!

MAjd, ha egyedül el tudod látni magad és lesz munkád, na akkortól nőttél fel.

2014. okt. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!