Szót értetek kamasz korú gyereketekkel? Ha vannak vitáitok, mik azok?
:O:O éheztetnek???!!
nekem soha nem mondják meg a szüleim hogy mennyit ehetek.. ez nem normális! ne éheztesd szegény gyereket! honnan tudod te azt hogy őneki mennyi kajára van szüksége??:O:O az ilyen szülőktől áll fel a hátamon a szőr, már bocsi.
Mazlista vagyok, egy tunderi anyukam van,de azert:
Neha-neha elofordul, hogy megszol valami miatt, de azt is joggal(: A szobamban mindehol konyvek, agy/szekreny alatt, de neha a furdoszobatol kezdve, egeszen a hutoig... mindehol kepes vagyok szetszorni a jegyzeteimet, konyveimet.Ilyenkor szokta megjegyezni, hogy egy kicsit jobban is odafigyelhetnek.(:
18/L
Azért nem mindegy hogy mivel zabálja magát a gyerek. Gondolom a a korlátozott mennyiségü életfogyasztás az egészségtelen ételekre van. Anyukám mai napig rámszól ha klátja hogy egy 5 literes csokifagyivla vonulok ela szobámba vagy aznap telezabáltam magam édeséggel.
15 éves erős akaratú,néha meggondolatlan lány vagyok és igen vannak nézeteltérések a szüleimmel, de a követelményeket teljesitem, szeretet megvan, jó családi háttér megvan. Nincs olyan dolog vagy probléma amit ne tudnék velük megbeszélni. Ha tirpák,tiszteletlen vagyok néha rámorditanak de ha kultúráltan adok hangot a véleményemnek meghallgatnak. Az a lényeg szerintme hogy a szülőnek legyen tekintélye és amikor kell legyen szigoru igenis foglya a kezét akkoris ha 16 éves mert tapasztaltabb.De ne legyen ezredes mert akkor a gyerek úgyse aztcsinálja amit a szülő mond..
azthiszem ennyi. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!