Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan öltözhetnék én is így?...

Hogyan öltözhetnék én is így? Sajnos nincs sok pénzem

Figyelt kérdés
egyetemen osztálytársnőm szuper ruhákba jár. márkás nadrágok, felsők, cipők, sálak, ékszerek. haja mindig jól áll csinos arca van. sajnos rajta láni hogy drága holmiai vannak. viszont én is szeretnék ilyen csinos lenni de a kínia, turis dolgokból így nem nézek ki bármennyire is igyekszek
2014. szept. 22. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem a drága márkás ruháktól leezel csinos. Stílusosan divatosan kis csellel és fintorral még turiból is különbül lehet öltözködni.
2014. szept. 22. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
diákmunkázz
2014. szept. 22. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
turiban, meg nagy leértékesen lehet venni nagyon jó cuccokat, akár párszáz forintért :)))) hidd el, akinek nincs sok pénze, az is öltözködhet csinosan, és ízlésesen :D
2014. szept. 22. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Majd ha dolgozol, te is vehetsz magadnak jó cuccokat, addig meg légy hálás a szüleidnek, h legalább a kínais cuccokra adnak pénzt.

Erről a szól a diákélet, spórolás, tanulás, néha kis bulizás. Furcsa, h neked nem erről szól, hanem arról, h a csoptársnőd éppen miben vonult be az előadásra. Nálunk is volt 1-2 gazdagabb diák, akik jó ruhákban, autóval jártak, de ha hiszed, ha nem, még a kocsi márkáját se tudtam sose, annyira nem érdekelt.

Ne akarj pár ezer forintból úgy öltözni, mint ő. Lehet kevés pénzből is jól kinézni, de nem úgy, ahogy ő. Ezt jobb, ha elfelejted, alakítsd ki a saját stílusodat a te alakodhoz, a te pénztárcádhoz mérve.

2014. szept. 23. 08:22
 15/16 anonim válasza:
Menj el diákmunkára, és lesz pénzed. Egyetemistaként ne haragudj, de nem sopánkodni kéne, hogy egy ember márkás ruhába jár a millióból, hanem megdolgozni a pénzedért és elmenni vásárolni, előtte körülnézni. Ha körülnézel a városban meglátod, hogy 2-3 ember hord csak márkásabb cuccokat és nagyon sokan vásárolnak turikból, kínaikból, piacról. Tudom, milyen érzés, mikor ott az az egy lány, akit mindennap bámulnod kell, és neki egy ruhája drágább, mint amennyit te valaha költenél rá, de ez van, el kell fogadni. Délutánonként elmenni dolgozni vagy, ha ez nem megoldható, hétvégenként és apránként összegyűjtenéd a pulóvereket, sálakat, kiegészítőket stb.
2014. szept. 23. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Háda turkáló! Ugyan olyan jó minőségű ruhákra lehet ott akadni mint bármelyik boltban és a többi turkálónál általában színvonalasabb. Egy rakás márkás cuccom van turiból, amit előttem jó ha egyszer felvett valaki, kb 200 ft volt darabja. Cipőt, ékszert valószínűleg ott nem találsz, csak outletben.
2014. szept. 23. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!