Baj hogy nincsen spórolt pénzem?
Figyelt kérdés
Havi 60 € elköltök ruhákra. + körmök meg kozmetika. meg pár disco.
Most picit spórolok mert jön a barátom szülinapja. Más is van így vele ?
2014. ápr. 18. 23:47
1/5 anonim válasza:
Nem baj csak kellemetln. Magyarországon nem jellemző hogy az emberek félre tudnának tenni. Gondolom eurót írtál, hát a legendákkal ellentétben máshol sem egyszerű az élet.
2/5 anonim válasza:
Havi 60€ ruhákra? Minden hónapban újat veszel? Minek?
3/5 anonim válasza:
Most éppen nekem sincs. Elplázáztam mindent, de januárban volt egy 100-asom, amiből bakancsot akartam venni, de nem engedték.
4/5 anonim válasza:
Ha van pénz, akkor nem baj. Én ha kapok, félreteszem, aztán amikor elfogy itthon, akkor elővesszük. Mondjuk nem is szeretek vásárolni, úgyhogy nem bánom :)
5/5 anonim válasza:
Nem baj. Én se szoktam félrerakni. Ha megspórolok valamennyit, úgyis eltapsolom egy fesztivál, vagy buli hevében, vagy ritkább esetben beszállok a családi kasszába, ha úgy hozza a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!