Tinik! Csak nekem nincsen, egyáltalán karácsonyi hangulatom? 14/l
Ha sütött volna a nap... 9 napja nem láttam napfényt... Csak ez az egybefüggő felhő... Nagyon depis vagyok már. Közben csúszós nyálkás szar ködös idő... Fáj a fejem, mindenki tüzel, de nem fújja el a szél...
Nekem sincs karácsonyi hangulatom.
December elején annyira bevoltam zsongva, hogy majd mit, mikor és hogy, de mára már elmúlt a hangulatom. Végigtanultam a hónapot, szóval rohadt ideges voltam, ami miatt konfliktusaim is voltak ... ennél már csak abba jobb belegondolni, hogy majd szenteste mivel cseszik el megint a karácsonyt ... szerencsére nálunk nincs már ez a nagy családi összeröffenés és nyalizás mindenkinek. De a felhők a fejem felett még nagyon nem akarnak továbbállni ...
15/L
Nuku karácsonyi hangulat. Nincs kedvem ünnepelni, legszívesebben aludnék egész Karácsonykor, hogy ne kelljen a fejemre eröltetett mümosollyan mindenkinek boldoog karácsonyt kívánnom.
13/L
Srácok ti utáljátok az ünnepet? Mármint nekem nincs olyan hangulatom, de aznap bennem még mindig van egy jó érzés, mint ami 4-6 éves koromban volt...:) Szóval én szeretem az ünnepet, csak ezt, hogy erőltetik utálom.:/
Illetve mi a baj a rokonokkal? Én imádok mindenkit... Igaz mindenki felnőtt, gyerekek alig vannak a rokonságban. Viszont általában jó a hangulat, nem tudom mi lenne kínos/kényelmetlen ebben...
15/F
Utálom a telet. A karácsonyt, a szilvesztert, ezt a ködös, hideg időt. Nyarat szeretnék, napot, meleget. Alapból ki nem állhatom a karácsonyt, fel fog hívni a család, jópofi stb, aztán faterom is teljesen ki lesz, most lesz 39 éves karácsony után és nem is akar hallani róla, fél megöregedni, meg kell majd myugtatnom, hogy fiatalabbnak néz ki, a barátom a rokonaihoz utazik, nem tudok kivel lenni majd. Ráadásul zabálni kell majd, mint az állat, és nem akarok meghízni, viszont annyi jó lesz benne, hogy a barátnőimmel thuglifepartyt csinálunk szilveszterkor.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!