Tinik! Csak nekem nincsen, egyáltalán karácsonyi hangulatom? 14/l
Nekem sincs családi hangulatom. Amúgy én nem magát az ünnepet utálom, mert az szerintem egy szép szokás, HA egy család képes arra, hogy szépen ünnepelje.
Hát a mienk nem, veszekedés van egész nap, de szentestére el kell játszani, hogy békesség van 1 órára, utána apám el megy dolgozni (vagy nem oda), és csak késő este jön haza. Másnap rokonok, de ott is ugyanez van. Egyszóval én nem a karácsonyt utálom, hanem azt, ahogyan nálunk telik. 16/L
Semmi karácsonyi hangulat.
És a téliszünetem is úgy ahogy van el lett cs.szve..pedig ezt vártam a legjobban :/
nekem sincs karácsonyi hangulatom.Ha legalább lenne egy kis hó..Egyébként minden évben nagy csalódás számomra a karácsony.Sosem azt kapok,amit szeretnék,aztán meg jön a veszekedés,hogy nekem soha semmi nem jó.Persze Szenteste összeülünk vacsorázni egy órára,közben 3X összeveszik mindenki mindenkivel,de ennyi.Ha anyámnak mondom,hogy nézzünk meg együtt egy karácsonyi filmet,akkor leordítja a fejem,hogy ő már nem tizenéves kislány,hogy ilyeneket nézzen.Aztán másnak átjön egy-két rokon,majd a nagybátyáim politikai eszmecseréi következik,ami veszekedésbe torkollik át,közben folyamatosan minket kritizálnak,elmondják,hogy hogyan is kellene (szerintük) élnünk, hogy anyám és a nagyszüleim mennyire nem tudnak gyereket nevelni,bezzeg az ő gyerekeik!..Aztán este amikor anyám megkérdezi,hogy mi bajom van,akkor elmondom,hogy ez az egész karácsony egy nagy sz@r,mire ő kicsit elsírja magát,és azt mondja,hogy ő is így érzi.
Most hogy így belegondolok,borzalmas karácsonyaink vannak mostanság.Régen mindenki átjött,az összes unokatesóm,karácsonyi filmeket néztünk,társasjátékoztunk,meghitten beszélgettünk,mindenhol sütihegyek,egy kis időre olyanok voltunk mint a normális családok.
16/L
Nincs téli hangulatom,karácsonyi meg aztán végképp nincs!Azt sem érzem,hogy szünet lesz,mert nem lesz az sem:tanulok végig(tételeket)+kidolgozom őket.
Hát basszus,ez a legrosszabb évem eddig..minden tekintetben beszürkült az életem.
De úgy egyébként az a durva,hogy nyári hangulatom van.XDDDD
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!