Mire költsem a pénzem?
Ballagásomra kaptam egy csomó pénz a szüleimtől,nagyszülőktől,rokonoktól,de nemtudom hogy mire költsem el. Laptopunk az van,tv-t nem nézek,telefonom van,és feleslegesnek tartom hogy újat vegyek,ruhám is rengeteg van...és nemtudom h mire költsem el... Eddig próbáltam spórolni,meg gyűjtögetni,hátha megtetszik valami,és akkor majd jól jön...de ez nekem nagyon nem megy,mert sajnos elszórom minden hülyeségre:/ Eddig 50.000ft-om volt,mostmár csak 40..és fogalmam sincs,hogy mire költöttem el 10ezret,úgyhogy valami értelmes dolgot szeretnék venni még mielőtt elszórom baromságokra,és felesleges dolgokra.
Szerintetek?:)
Tedd a banka, ha igazán szükséges majd jól jön. A junior számlának nincs havi költsége.
Egy nyelvvizsgára is érdemes lenne költeni. Tovább tanuláskor jól jön. Vagy gyűjtögess jogsira.
Hmmm... egyedi vágyam, de én a Sims 3-hoz vennék magamnak kiegészítőket. :D
Vagy elmennék a barátommal pár napra valahova. :D
17/l
sose értettem, hogy ha van valakinek egy kis pénze, és nincs semmire szüksége, minek elkölteni? tedd félre, hidd el, szükséged lesz még rá :) én mindig félretettem, el se hinnéd mennyi gyűlt össze... :)
15/L
Csinálj elsősegély vizsgát az 6500 Ft. Utána meg már nem kell elsősegély vizsga ha bármilyen jogsira mész.
Én erre költöttem a barátnőm is.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!