Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mire költsem a pénzem?

Mire költsem a pénzem?

Figyelt kérdés

Ballagásomra kaptam egy csomó pénz a szüleimtől,nagyszülőktől,rokonoktól,de nemtudom hogy mire költsem el. Laptopunk az van,tv-t nem nézek,telefonom van,és feleslegesnek tartom hogy újat vegyek,ruhám is rengeteg van...és nemtudom h mire költsem el... Eddig próbáltam spórolni,meg gyűjtögetni,hátha megtetszik valami,és akkor majd jól jön...de ez nekem nagyon nem megy,mert sajnos elszórom minden hülyeségre:/ Eddig 50.000ft-om volt,mostmár csak 40..és fogalmam sincs,hogy mire költöttem el 10ezret,úgyhogy valami értelmes dolgot szeretnék venni még mielőtt elszórom baromságokra,és felesleges dolgokra.

Szerintetek?:)

2012. aug. 1. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Tedd a banka, ha igazán szükséges majd jól jön. A junior számlának nincs havi költsége.

Egy nyelvvizsgára is érdemes lenne költeni. Tovább tanuláskor jól jön. Vagy gyűjtögess jogsira.

2012. aug. 1. 15:26
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Tedd be folyószámlára és a kártyát add oda a szüleidnek addig amíg nem kell a pénz.
2012. aug. 1. 15:27
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Hmmm... egyedi vágyam, de én a Sims 3-hoz vennék magamnak kiegészítőket. :D

Vagy elmennék a barátommal pár napra valahova. :D

17/l

2012. aug. 1. 16:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

sose értettem, hogy ha van valakinek egy kis pénze, és nincs semmire szüksége, minek elkölteni? tedd félre, hidd el, szükséged lesz még rá :) én mindig félretettem, el se hinnéd mennyi gyűlt össze... :)

15/L

2012. aug. 1. 16:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod, mire akarod költeni, akkor hagyd a csudába. Később jó lesz. Vagy ha égeti a tenyered, ad doda a szüleidnek.
2012. aug. 1. 18:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Csinálj elsősegély vizsgát az 6500 Ft. Utána meg már nem kell elsősegély vizsga ha bármilyen jogsira mész.

Én erre költöttem a barátnőm is.

15/F

2012. aug. 1. 21:35
 7/13 anonim ***** válasza:
De jól megy valakinek :D... Felveti a pénz azt se tudja mit csináljon vele. Én például most BMXre vágyom, de se laptopom se jó mobilom, se annyi jó ruhám nincs, az is jól jönne.
2012. aug. 1. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Én a kedvenc énekesnőm egyik koncertjére mennék el belőle...a negyedikre.:)) xP(Hát ez van,7 éve nagy fan vagyok.xDDD)
2012. aug. 2. 16:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

17/L

2012. aug. 2. 16:04
 10/13 zsotya98 válasza:
Költsd el piára ::
2012. aug. 3. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!