Szerintetek mire költsem a pénzem? Van ezer Ft-om, tudo nem sok de olyan válaszokat léci ne írjatok hoyg gyűjtsd stb.
Figyelt kérdés
Egy kis abc van mellettünk. Olyan átalgos ahol minden van. Ital, kaja tejtermék, élelmiszer, rágcsákhústermék, tisztító szerek, súrolószerek, csokoládék. Ötlet?2011. máj. 12. 16:20
1/25 anonim válasza:
Én csokit vennék. :) sok-sok milkát. xD
2/25 anonim válasza:
minek akarod elkölteni? ha nem akarsz semmit venni, akkor tök felesleges elköltened. Nem értem mi értelme lenne
4/25 anonim válasza:
Ha feltétlenül elakarod költeni, akkor vegyél belőle valami pizzát vagy amilyen kajára vágysz. esetleg csokit.
szerintem felesleges tartogatnod, főleg ha nem gyűjtessz zsebpénzt sem. vagy vegyél belőle fagyit.
5/25 anonim válasza:
Nyevtankönyvre, vagy helyesírási szabályzatra.
6/25 anonim válasza:
Pont jókor jössz! Én gyűjtök. Add nekem.
7/25 A kérdező kommentje:
Mért fontos a nyelvtan könyv? ja és változott a terv már csak 700 Ft-om van :)
2011. máj. 12. 17:29
8/25 anonim válasza:
Azért fontos a nyelvtankönyv, mert amit leírtál ide, hemzseg a hibáktól.
9/25 anonim válasza:
Vegyél rajta pár doboz sört és idd meg! :)
10/25 A kérdező kommentje:
Kedves valaki, aki a sört írta. 10 ÉVES VAGYOK :D
2011. máj. 12. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!