Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mire költsem a...

Szerintetek mire költsem a pénzem? Van ezer Ft-om, tudo nem sok de olyan válaszokat léci ne írjatok hoyg gyűjtsd stb.

Figyelt kérdés
Egy kis abc van mellettünk. Olyan átalgos ahol minden van. Ital, kaja tejtermék, élelmiszer, rágcsákhústermék, tisztító szerek, súrolószerek, csokoládék. Ötlet?
2011. máj. 12. 16:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
16:44! Mért írsz többes számban? Én hol szidtam szerinted? Épp ellenkezőleg, megvédeni szerettem volna.
2011. máj. 13. 17:49
 22/25 anonim ***** válasza:

Teljesen eltértél a kérdéstől. Menj a frtancba, az anyám nem pancser, és nem kamuzok valakit egy évesen a gép elé ültetnek, abból lesznek a jól kereső informatikusok. Olyan szánalmas nem is kérem a véleményed gyökér. biztos te is a gép előtt kuksolsz hogyha nemtudod mi folyik a világban..

A kérdésre már válaszoltunk , sőt ha úgy vesszük érvénytelen mert már rég elköltötted a pénzed.

Sajnos tudom mi folyik a világban, és amit látok elég szörnyű.

Még is hány olyan kérdés van, hogy nem tudok emberi kapcsolatokat kialakítani meg nem egy srác írta, hogy nem szeret kimozdulni mert a számítógépes élet' neki így jó és kényelmes...mit tegyek? stb...

Akár hiszed akár nem, nem jó az , ha egy gyerek korán kezd számítógépezni. Azt most nem írom le, hogy milyen negatív hátrányai vannak, az ilyenek mint te úgy sem fognák fel. Úgyhogy lényegtelen. Az meg egyenesen nevetséges, hogy egy 5 éves gyerek már számítógépezik. MIért kell egy ötéves gyereknek gépeznie? A hagyományos játékok, vagy a sportok már nem nyerőek , nem népszerűek? Igen, haladni kell a korral. De nem így, És nem mindegy hogy tesszük. És nem az ilyenekből lesznek informatikus hatalmas tévedésben vagy. És tudod miért? Mert tök lényegtelen, ha valaki mittudom én 16 évesen kezdi el a gépezést akkor is érteni fog hozzá, mer t a vérében van- ezekből lesznek informatikusok. Úgyhogy nem korhoz kell kötni kiből mi lesz. Ez egy nagy baromság volt részedről, de érthető..

2011. máj. 13. 19:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja és tudod mit, ha a szüleid figyelnek arra, hogy mit csinálsz net-en milyen oldalakat látogatsz és arra is figyelnek , hogy ne legyél függő meg ne nyomorítsa meg a személyiségedet (egyéb különböző oldalak amik egy 5 vagy 10 évesnek nem igen kéne nézegetniük) akkor nem mondok rájuk semmi rosszat. De ha nem, ha hagyják, hogy azt csinálj amit akarsz és ha nem törődnek veled semmit egy mondattal: Ha rád hagyják hogy mi csinálj és nem foglalkoznak veled egy percet sem- akkor nemcsak nekem de más normális embernek is, megvan róluk a véleményem.
2011. máj. 13. 19:58
 24/25 anonim válasza:
Szerencsejátékra
2013. júl. 7. 11:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Mennyi kukacoskodó gyökér van,igaz nem tegnapi a kérdés de kajak egy 10 éves gyerek feje felett akartatok pálcát törni huszon meg mittudomén hány évesen?Szívesen fejbetaposnám sokatokat.
2013. júl. 8. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!