Szerintetek mire költsem a pénzem? Van ezer Ft-om, tudo nem sok de olyan válaszokat léci ne írjatok hoyg gyűjtsd stb.
És akkor miért ülsz a net előtt?
Inkább foglald le magad normális teendőkkel, menj ki a szabadba játszani vagy sportolj valamit csak ne számítógépezz már 10 évesen banyek -.O"
JÉZUSOM!
"Kedves valaki, aki a sört írta" vagyok.
Azt honnan kellett volna tudnom, hogy 10 éves vagy? Nem volt kiírva.
Amúgy akkor add nekem a pénzt, én megveszem és meg is iszom! :D
"-.-" Már 5 évesen is gépeznek az ovisok... -.-"
Remélem csak viccelsz, de ha én lennék a szülőd egy nyomorult 5 éves de még egy nyomi 10 évest sem engednék gép közelbe, nemhogy még telefont adnék a kezébe. Az ilyen szülő, aki ezt hagyja szánalmas pancserek lehetnek.
De mindegy is. Legyél te is számítógépfüggő aztán meg rinyálj itt gyakorin, hogy jaj' nem tudok normális emberi kapcsolatokat kialakítani, mert nem merem kimozdulni a szobámból'...:)
Mellesleg, ha kamu is akkor is ugyanezt gondolom;).
Én 28 éves vagyok és vannak velem egykorú, sőt idősebb informatikusok is. Nem csak ettől lesz valakiből informatikus. A mi időnkben 10 évesen még internet se volt, számítógépből meg talán Comodore C64-esek, de az sem általánosan mindenkinél. Mégis felnőttünk valahogy.
Ugyanakkor az is igaz, hogy már egy kicsit más a világ. Pár év alatt is sokat változott. Szerintem az nem elítélendő, ha egy 10 éves a gép elő ül, néha netezik, nézelődik. Csak tényleg ne vigye túlzásba és ne váljon a tanulás rovására.
Off részemről befejezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!