Mit vegyek a barátnőmnek ha nincs pénzem?
Figyelt kérdés
18. szülinapja lesz, és szeretnék mindenképpen venni neki valamit. De nincs egy forintom sem :((( Mit adjak vagy vegyek neki kevés pénzből?2014. jún. 14. 21:50
1/9 anonim válasza:
Kérj a szüleidtől!Biztos adnak. :)
2/9 anonim válasza:
Vidd el piknikezni az nem kerül pènzbe!!Szenvicseket csomagold otthon max egy pezsit vehetsz ha nem vagy kiskorú.
3/9 anonim válasza:
Csinálj egy tortát és nézzetek meg egy 18as karikás filmet! :)
5/9 anonim válasza:
Egy montázs bekeretezve, rajzolj neki valamit ha szeretsz, de szerintem kérhetsz a szüleidtől is pénzt, biztos adnak kölcsön.
6/9 anonim válasza:
Süss neki valamit, vagy szervezz valami közös programot. Én személy szerint jobban örülnék valami ilyesminek, mint valami tárgyi ajándéknak. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Sütök neki tortát. Az jó lehet?
Meg elviszem valahova kiülni :)
2014. jún. 16. 21:08
8/9 anonim válasza:
A torta jó ötlet. + vidd el valami romantikus helyre a közeletekben. Bár nem tudom milyen lány. :) Esetleg valami közös emléketek alapján vegyél neki egy apróságot, párszáz forintod csak van.
(például egyik ismerősöm beceneve zsepi, és szülinapjára az ajándék mellé kap egy csomag zsepit is, mindig valami más mintájút, már van egy kis gyűjteménye is. :)
9/9 PawahDani válasza:
Egy jó kis túra, szép helyekkel, esetleg mellé virágot, vagy valamit, én annyira nem tudom, hogy milyen a te barátnőd. Egyébként csodálom, hogy itt nincsenek bunkók, mert más, hasonló kérdésnél, egy paraszt azt írta, hogy csinálj neki gyereket, hát csak ő röhögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!