Hogyan öltözhetnék én is így? Sajnos nincs sok pénzem
Sztem az outletek is elég drágák (legalábbis nekem tök mindegy,h 15 ezer, vagy 10ezer egy póló). Használtan nézni apróhirdetésekben jó ötletnek tűnik, ki lehet fogni jó dolgokat. A H&M-ben, New Yorker-ben szintén ki lehet fogni jó akciókat - igaz,h nem ezek a legnagyobb márkák. Próbáld meg a meglévő ruháidat feldobni néhány kiegészítővel (egy klassz öv, bizsuk). De egy csinos lányon minden jól mutat. Ápolt lehetsz kevés pénzből is - pl. rendezett haj. Sminkcuccokat is lehet olcsón venni. És nagyon fontos az egyenes tartás; rengeteget dob a külsőn.
Amire meg nincs pénze az embernek, arra nincs. Abból kell kihoznod a maximumot, amid van. Inkább erre koncentrálj. Ha elérhetetlen dolgok után sóvárogsz, százszor rosszabbul fogod érezni magad.
De te inkább középiskolás vagy, nem? Már csak mert ez tipikusan tinédzser-probléma (és egyetemen osztálytársai sincsenek az embernek:)). Ne akarj másnak látszani, mint aki vagy! Csak ártasz vele magadnak.
Először is, találd meg és alakítsd ki a saját stílusod. Öltözz az alkatodnak, magasságodnak megfelelően.
Egyébként az is lehet, hogy az a lány szimplán turkálóból/adok-veszek csoportokból/vateráról öltözködik és nem költ vagyonokat.
Nézz szét ezeken, legyen egy alap, jól variálható ruhatárad.
A stílus nem pénz kérdése. Lehet, hogy ha ugyanolyan ruhatárad lenne, akkor sem néznél ki olyan jól...
Szóval nézz magadba, találd meg a SAJÁT stílusod, ne mást másolj, mert fordítva is elsülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!