Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan öltözhetnék én is így?...

Hogyan öltözhetnék én is így? Sajnos nincs sok pénzem

Figyelt kérdés
egyetemen osztálytársnőm szuper ruhákba jár. márkás nadrágok, felsők, cipők, sálak, ékszerek. haja mindig jól áll csinos arca van. sajnos rajta láni hogy drága holmiai vannak. viszont én is szeretnék ilyen csinos lenni de a kínia, turis dolgokból így nem nézek ki bármennyire is igyekszek
2014. szept. 22. 16:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
outletek, netes oldalakon lehet márkás, használt ruhákat venni, ha ennyire fontos a márka.
2014. szept. 22. 16:49
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Ha gazdag akarsz lenni, csináld azt amit a gazdagok csinálnak.
2014. szept. 22. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
diákmunka, ösztöndíj esetleg plusz pénznek. Bér nekem ezekből se jut rá...
2014. szept. 22. 16:51
 4/16 A kérdező kommentje:
neki nem virítt a márka rajta de látni hogy jó minőségű ízléses dolgai vannak. sajnos nekem nincsen pénzem és nem vagyok csinos. anyukámék az iskolát alig tudják fizetni nemmeg hogy holmikat
2014. szept. 22. 16:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bugyuta kérdés. Ha nincs pénzed, akkor nem veszel drága ruhákat, és kész.
2014. szept. 22. 16:53
 6/16 A kérdező kommentje:
ti nem irigyeltek ilyen lányokat? sajnos én nagyon. akik csinosak én még jól is öltöznek
2014. szept. 22. 16:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ő király. Értjük. Ideje lenne saját magaddal foglalkoznod és nem őt irigyelned. Ő olyan. Azzal foglalkozz, hogy a saját önbizalmad építed, mert gyenge lélekre adhatsz guccit, attól még nem leszel Ő. Mert TE TE vagy. Ez van. Ebből hozd ki a maximumot, ami neked adatott, ne másra vágyj folyton, mert elmegy az élet, és az egész arról szólt, hogy "bárcsak", meg "bezzeg ő", és a te életed??? Nem érdemelsz több megbecsülést? Vagy csak a márka számít? Rágódj még ezen egy kicsit!
2014. szept. 22. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

Sztem az outletek is elég drágák (legalábbis nekem tök mindegy,h 15 ezer, vagy 10ezer egy póló). Használtan nézni apróhirdetésekben jó ötletnek tűnik, ki lehet fogni jó dolgokat. A H&M-ben, New Yorker-ben szintén ki lehet fogni jó akciókat - igaz,h nem ezek a legnagyobb márkák. Próbáld meg a meglévő ruháidat feldobni néhány kiegészítővel (egy klassz öv, bizsuk). De egy csinos lányon minden jól mutat. Ápolt lehetsz kevés pénzből is - pl. rendezett haj. Sminkcuccokat is lehet olcsón venni. És nagyon fontos az egyenes tartás; rengeteget dob a külsőn.

Amire meg nincs pénze az embernek, arra nincs. Abból kell kihoznod a maximumot, amid van. Inkább erre koncentrálj. Ha elérhetetlen dolgok után sóvárogsz, százszor rosszabbul fogod érezni magad.

De te inkább középiskolás vagy, nem? Már csak mert ez tipikusan tinédzser-probléma (és egyetemen osztálytársai sincsenek az embernek:)). Ne akarj másnak látszani, mint aki vagy! Csak ártasz vele magadnak.

2014. szept. 22. 16:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Először is, találd meg és alakítsd ki a saját stílusod. Öltözz az alkatodnak, magasságodnak megfelelően.

Egyébként az is lehet, hogy az a lány szimplán turkálóból/adok-veszek csoportokból/vateráról öltözködik és nem költ vagyonokat.

Nézz szét ezeken, legyen egy alap, jól variálható ruhatárad.

2014. szept. 22. 17:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A stílus nem pénz kérdése. Lehet, hogy ha ugyanolyan ruhatárad lenne, akkor sem néznél ki olyan jól...

Szóval nézz magadba, találd meg a SAJÁT stílusod, ne mást másolj, mert fordítva is elsülhet...

2014. szept. 22. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!