Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy számoljak el a lelkiismer...

Hogy számoljak el a lelkiismeretemmel? Szedjek gyógyszert?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és lefeküdtem a legjobb barátnőm testvérével, aki fiatalabb nálam, ráadásul nekem ő volt az első. Ja, és ezt úgy, hogy neki barátnője van (bár nem komoly).

Most pedig bűntudatom van, mert tudom, hogy nem kellett volna, de akkor egyszerűen képtelen voltam a következményekre gondolni. Szóval most azoknak, akik a legfontosabbak, hazudnom kellett és bűntudatom van, de közben sokat gondolok arra is, ami közöttünk történt.

Nem tudom, mit csináljak, hogy megnyugodjak.

Van egy elég erős nyugtató nálam, de sosem vettem belőle és nem tudom, hogy most megpróbáljam-e, hátha hat.

2014. szept. 17. 22:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%

10-es: tuti nagyon jó volt a csajnak és kicsit sem bánta meg, hisz nyugtatókkal akarja teletömni magát, hogy a lelkiismerete megnyugodjon...

Kérdező, ne legyél álszent, nyilván nem lenne lelkiismeret furdalásod és nem hazudtál volna a számodra fontos embereknek, ha szerinted semmi rosszat nem csináltál.

2014. szept. 19. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindenki hibázik. Nem az a baj, hogy lefeküdtetek, hanem az, hogy neki még akkor barátnője volt. Viszont gondolom elmondta a leányzónak a történteket(még ha nem is az egészet) és már szakítottak, ez így volt fer. Szerintem felesleges 'jó kívánságokkal'(höh) illetni a Kérdezőt, tini, hibázik. Ha okos, akkor tanul belőle és kész, ha nem akkor meg sajt.:)

A nyugtatót hagyd inkább a polcokon, felelőtlenül ne szedj semmit, csak azért, hogy abban a pillanatban elmúljon a lelkiismeret furdalásod. Másnap ugyanúgy rossz érzésed lenne, sőt még rosszabb is mert egy vacak kis gyógyszerrel akartál könnyíteni a dolgokon. Inkább beszéld meg ezt a dolgot a barátnőddel, ő az aki a legjobban segíthet ebben a helyzetben..legalábbis szerintem.

17/L

2014. szept. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!