Mikor engednéd el lányodat bulizni?
Eddigi tapasztalatok? Volt már bulizni? Időben hazaért? Milyen állapotban?
A másik városból hogyan tudna hazajönni? Csak reggel? Vagy bármikor, amikor megunja? Ismered a barátaid?
Ha nincs megoldva, hogy hogyan jut haza, akkor nem engedném el.
Felnőttként sem megyek olyan helyre, ahonnan nem tudok bármikor haza menni.
Gyerekként írok, bocsi :) Szüleim sem tudnának mást írni.
14 (és fél:D) évesen voltam először bulizni, másik városban (20 km) bulizni pedig 15 évesen voltam először.
Igen, sokak szerint korai, de nem csináltam semmi hülyeséget, és azóta sem voltam ennél messzebb bulizni. :)
17L
Annyira bírom ezt az ostoba sztereotípiát, komolyan mondom, az emberi ostobaság jobban nevettet, mint bármelyik komédia.
Elárulom, ha egy lány bulizni megy, akkor nem az történik, hogy hülyére issza magát és lefekszik a fél diszkóval, aztán összehányja a világot, majd kidől egy árokban. Nagyszerű, akik ezt hiszik, azok elmondhatják magukról, hogy a filmeken kívül máshonnan nem tudnak tájékozódni, mert ez rohadtul de nem így van. Amit az ennyi idős lányok a buli alatt értenek az annyi, hogy pár másik csajjal beülnek valami helyre beszélgetni, általában tipikus csajos témákról az átlagnál kicsit felszabadultabban, talán táncolnak meg koktéloznak, nem pedig húzóra isszák a töményet és fetrengenek a parketten. Hazafelé általában taxiznak, vagy csapatban mennek, egyedül nem igazán, nem ostobák, tudják, hogy egy ilyen célpont a játszótéri szatírok meg a túlfűtött 30as pasik kedvenc célpontja. Jó lenne kinőni ebből az ostoba berögzülésből, ez körülbelül olyan, mint amikor a fiúkról hiszik azt, hogy felisszák a komplett kocsmát és fejen állva okádnak, ha elmennek valahova.
17 évesen én már a világ másik végére jártam nyaralni a barátnőimmel (Ausztrália)...
De persze, hogyha nincs ehhez szokva, akkor azért más.
Én elengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!