Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen mobiltelefonod van?

Milyen mobiltelefonod van?

Figyelt kérdés
Meg vagy vele elégedve? Úgy kaptad, vagy megdolgoztál érte? Előfizus vagy kártyás?

2014. szept. 7. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
16%
utolsó te fogod lecserélni vagy a szüleid veszik meg neked? mert nagyon nem mindegy... Kitűnő bizonyítványokért? akkor én mit kapjak a summa cum laude diplomáért? kastélyt? Általánosban az nem kitűnő akinek annyi esze sincs mint egy marék molylepkének...
2015. máj. 17. 16:14
 72/80 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg? Valami régi gombos Nokia... De pár napon belül egy LG G2. ♥ Mivel webáruházból rendeltük, az előfizetés marad. Kb mindenki fizeti: én is, apám, anyum, mamám. Már ezer éve szeretnék egy jó telefont, most lett meg rá a pénz.
2015. máj. 18. 04:50
 73/80 anonim ***** válasza:
100%

IPhone 5S. Nagyon elégedett vagyok vele, bár néha a méret miatt bánom, hogy nem spóroltam még egy kicsit a 6-ra, de ezt leszámítva tökéletesen megfelel.

Nyári melóból, eladott cuccokból, és karácsonyra, szülinapra kapott pénzből spóroltam össze.

Maga a telefon kártyafüggetlen, de előfizetéses kártya van benne.

2015. máj. 18. 22:56
 74/80 anonim ***** válasza:
100%
valami nokia, nagyjából jó, telefonálni lehet vele, csak jó lenne ha kicsit jobb kamerája lenne. magamnak vettem a megspórolt pénzemből, régen előfizetéses volt, most pár hónapja kártyás.
2015. máj. 18. 23:32
 75/80 A kérdező kommentje:

# 71

Nem akarom a 70-est védeni, de ha megtehetik a szülei, hogy kap a kitűnő bizikért egy telefont, akkor tegyék! Így legalább van valami motiváció, hogy tanuljon a gyerek.

Ja, én se voltam kitűnő általánosban, sőt, gimiben meg is buktam a trehányságom miatt, mégis lett belőlem egy épületgépész technikus, és a jelenlegi célom, hogy gázszerelő mester legyek. Akkor nekem sincs annyi eszem, mint egy marék molylepkének?

2015. máj. 21. 12:57
 76/80 anonim ***** válasza:
Iphone 5s. Kártyás.
2015. jún. 9. 17:20
 77/80 anonim válasza:
33%
iphone 9
2015. jún. 9. 20:46
 78/80 anonim ***** válasza:

Prestigio Grace x5

Igazából azért vettem mert ez volt de nincs vele baj.

Ballagásra kapott pénzből vettem.

2015. jún. 10. 00:59
 79/80 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S Duos 2 elégedett vagyok vele, mindent tud, amire szükségem van, viszont néha megőrit, mert kifagy olykor. 10 esetből 1x, szóval hallhatok.

Kaptam.

Feltöltőkártyás :)

2015. jún. 10. 10:56
 80/80 anonim ***** válasza:
43%

Nem szoktam ilyet csinálni, de most komolyan egy OKJ-s tanfolyamra vered magad?

A jó tanulók általában egyetemre mennek, már bocs. A rosszak pedig elvégeznek ilyen tanfolyamokat. Szóval én nem látok semmi különlegeset.

2015. jún. 10. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!