Milyen mobiltelefonod van?
IPhone 5S. Nagyon elégedett vagyok vele, bár néha a méret miatt bánom, hogy nem spóroltam még egy kicsit a 6-ra, de ezt leszámítva tökéletesen megfelel.
Nyári melóból, eladott cuccokból, és karácsonyra, szülinapra kapott pénzből spóroltam össze.
Maga a telefon kártyafüggetlen, de előfizetéses kártya van benne.
# 71
Nem akarom a 70-est védeni, de ha megtehetik a szülei, hogy kap a kitűnő bizikért egy telefont, akkor tegyék! Így legalább van valami motiváció, hogy tanuljon a gyerek.
Ja, én se voltam kitűnő általánosban, sőt, gimiben meg is buktam a trehányságom miatt, mégis lett belőlem egy épületgépész technikus, és a jelenlegi célom, hogy gázszerelő mester legyek. Akkor nekem sincs annyi eszem, mint egy marék molylepkének?
Prestigio Grace x5
Igazából azért vettem mert ez volt de nincs vele baj.
Ballagásra kapott pénzből vettem.
Samsung Galaxy S Duos 2 elégedett vagyok vele, mindent tud, amire szükségem van, viszont néha megőrit, mert kifagy olykor. 10 esetből 1x, szóval hallhatok.
Kaptam.
Feltöltőkártyás :)
Nem szoktam ilyet csinálni, de most komolyan egy OKJ-s tanfolyamra vered magad?
A jó tanulók általában egyetemre mennek, már bocs. A rosszak pedig elvégeznek ilyen tanfolyamokat. Szóval én nem látok semmi különlegeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!