Milyen mobiltelefonod van?
Figyelt kérdés
Melyik tetszett a legjobban és most milyet szeretnél?2011. jún. 14. 11:54
1/20 anonim válasza:
Nokia Illuvial Pink, szeretem, nem szeretnék másikat (1 éve van meg).
2/20 anonim válasza:
Xperia X8-am van. Ez nagyon jó, tetszik is, csak a kamerája lehetne jobb egy kicsit. Ennél csak az X10-es Xperia tetszik jobban. Nem kell nekem HTC vagy Iphone :)
3/20 anonim válasza:
Samsung Galaxy Mini mobilom van egy hete vettem és rendkivül elégedett vagyok :)
4/20 anonim válasza:
Nekem is Galaxy Minim van és imááádom! :)
5/20 anonim válasza:
Nokia x3-02...nagyon szeretem :))
6/20 anonim válasza:
HTC Desire HD-m van, és mérhetetlenül meg vagyok vele elégedve, és semmi másra nem cserélném...
7/20 anonim válasza:
Nokia C7 em van és nem cserélném le másra.
8/20 anonim válasza:
Samsung Galaxy 3 elégedett vagyok vele de azért egy jobbra lecserélném ha kellene :D
9/20 anonim válasza:
samsung l700-am van és majd a nyár elején veszek samsung galaxy s2-őt vagy lg optimus 3d-t a tmobilnál
10/20 anonim válasza:
12:20-as:
Mennyiért vetted azt a HTC-t? (én is olyat szeretnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!