Milyen mobiltelefonod van?
Figyelt kérdés
Melyik tetszett a legjobban és most milyet szeretnél?2011. jún. 14. 11:54
11/20 anonim válasza:
a t-mobile-nál vettem ,és asszem a kezdőrészlet 38.000 volt, és egy évig fizetek havi 6240-et, de ez csak annyit tartalmaz ,hogy 2 év hűségnyilatkozat, nincsen mellé, semmi kötelező előfizetés, ehhez választhatsz amit te szeretnél magadnak, más kötelezettségekkel persze olcsóbban is megvan... :) De megéri, hidd el... :)
12/20 anonim válasza:
Köszi. :D
Csak az a baj hogy telenoros vagyok =/:)
14/20 anonim válasza:
ZTE Blade
Mondhattok bármit, nekem tetszik, 2.2 vel nagyon jó, ezért az árért ;)
15/20 anonim válasza:
SE X10 utálom... főleg az androidot, és iPhone 4 vagy iPhone 5 lesz a következő
16/20 anonim válasza:
Mi bajod van az androiddal, igaz, hogy az ios jobb, de programok terén az android nem áll rossz helyen....
17/20 anonim válasza:
Nokia 3110 classic :D 2 éve ez van, túlélt már mindent, mocsárba ejtettem, falhoz vágtam, leejtettem 1000x, egyszer robogóval is átment rajta a szomszéd és semmi baja :D Ha valami érintőképernyős menőmanó telefonom lenne már rég a kukában lenne :P
18/20 anonim válasza:
volt iPod Touch-om, az is jól birja... esett ki az ingem zsebéböl kavicsos parkolóba.. 1-2 kisebb karcsolás, kezemböl is esett már ki..
19/20 anonim válasza:
Nekem Motorola Defym van és szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!