Milyen mobiltelefonod van?
Samsung Galaxy s2 plus
Ahhoz képest, hogy már nem annyira egy mostani telefon, igen teljesen. Szerintem még mindig megállja a helyét. Kaptam. Előfizetéses, korlátlan net & korlátlan sms. Én mondjuk a kártyásat nem szeretem, nekem sokkal jobb így.
Nokia C6 - a beceneve Tégla.
3 éve vettem, azóta már elsüllyedt, megfagyott, megmártózott a tengerben és elég sokszor vett részt szabadesésben, de csak esztétikai hibák vannak rajta. netezni tudok vele, mondjuk lényegében csak a banki ügyeimet intézem rajta meg néha random nézegetek dolgokat, de nekem tökéletesen megfelel. Órán néha abba jegyzetelek, lassan már olyan profin tudok gépelni rajta, mint a rendes billentyűzeten. Egy ideig nem tervezem lecserélni, egy esetleges atomháború esetén jó fedezéket byújthat.
Xperia Z1
Nem rég kaptam még a szülinapomra, eddig nem volt vele problémám.
15/f
Iphone 5s.
Azt beszeltuk meg a szuleimmel,ha 8. evvegen megcsinalom a kitunot,akkor megkapom ballagasra a telefont.
Megcsinaltam,megkaptam. Ugyhogy vegulis vehetjuk ugy,hogy megdolgoztam erte.
15L
Ma 17:50!
Tudtam,hogy valaki belem fog allni,de azert azt is megemlitenem,hogy diszlexias,es diszgrafias vagyok:-)
Ma 17:31 voltam✋
Sony Xperia U, saját pénzemből vettem másfél éve. Részben vagyok vele megelégedve :/
15/L
iPhone 5S 32GB
előfizetéses
saját pénzből vettem
meg vagyok vele elégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!