Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen mobiltelefonod van?

Milyen mobiltelefonod van?

Figyelt kérdés
Meg vagy vele elégedve? Úgy kaptad, vagy megdolgoztál érte? Előfizus vagy kártyás?

2014. szept. 7. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim válasza:
100%

Alcatel 2005

Nekem tökéletesen megfelel, főleg, hogy van egy tabletom, felesleges lenne még egy androidos készülék. Magamnak vettem (nem nagy pénz), feltöltőkártyás.

2014. okt. 23. 00:42
 52/80 anonim ***** válasza:
71%

iPhone 5. A letezo legjobb telefon, persze csak a 6-os utan.

Magam dolgoztam erte, sajat fizetesbol vettem.

2014. okt. 24. 23:11
 53/80 anonim válasza:
100%
Samsung galaxy s5 :) Elofizus a paromtol kaptam es imadom :)
2014. okt. 24. 23:29
 54/80 anonim ***** válasza:
71%
iPhone 5s.16 gb, fehér Előfizetéses, 500mb internettel. Paromtol kaptam es imádom!!! Sztm a legjobb telefon a világon.
2014. okt. 25. 08:23
 55/80 anonim ***** válasza:
100%

Eredetileg ZTE Balde III, de szervizben van már mióta. És már legalább harmadszorra... szóval nagyon nem vagyok vele megelégedve. Anyum vette.

Helyette most ideiglenesen Landrover Discovery V5-öm van, amit nagybátyámtól kaptam, mivel ő magának vette, de nem tudja kezelni az érintőképernyőt meg az Androidot, úgyhogy addig nekem adta. Azzal sem vagyok megelégedve, mert hiába van benne 32 gigás memókártya, alig enged letölteni alkalmazásokat...

A Sim kártyám meg előfizetős.

2014. okt. 25. 23:30
 56/80 anonim válasza:
100%

iPhone 4s

Kaptam :)

Nagyon meg vagyok vele elégedve, bár már 2-3 eves es jelenleg nincs hangja, es allandoan lefagy:D

Előfizetés plusz mobnet

2014. okt. 26. 00:19
 57/80 anonim ***** válasza:
100%

zte grand x in

2 éve kaptam karácsonyra szüleimtől

kártyás

nincs rajta net

meg vagyok vele elégedve bár mostanában szarakszik az aksi

21L

2014. nov. 2. 12:33
 58/80 anonim ***** válasza:
Huawei y300, fél éves, egyre rosszabb(lassú, nem vesz fel videót, sokszor nem lehet felvenni, ha hívnak, vagy nem is csörög), de 0 ft volt, nem is vártam sokat, pedig nagyon vigyáztam rá. Egy hét múlva cserélem samsungra (s3, vagy s4 mini). Saját keresetből van előfizetésem.
2014. nov. 2. 17:17
 59/80 anonim ***** válasza:
100%
Nekem iPhone 5 c ( fehér ) van ( IMÁDOM !!!) , férjemnek HTC ( nem tudom melyik típus) , 9,5 éves kislányunknak Nokia lumia 520 .
2014. nov. 2. 17:52
 60/80 anonim ***** válasza:

Samsung Core LTE, még csak néhány hónapos. Nagyon szeretem, semmi probléma nincs vele, de 2-3 hónap alatt ne is legyen szerintem.

Előtte ZTE blade super-em volt, az lényegében ugyanezeket tudta, azzal az aprósággal, hogy nem működött a GPS (és nem tudták rendbe szedni 30 nap alatt, ezért kaptam ingyen a szolgáltatótól az új telefont), gagyi műanyagból volt, használhatatlan alapalkalmazási voltak, egyesével cserélhettem ki az összeset - telefonkönyv, ébresztő, üzenetszerkesztő... Egytől egyig mind rossz volt. Új előfizetéshez potom összegért hozzám csapták, tehát vettem - 800 forintért talán.

Ellenben páromnak Vodafon smart II van, az egy használhatatlan készülék. Random lerakja a hívást, vagy lenémítja magát, nem küld és nem fogad sms-eket, csak ha kedve tartja. Nincs még két éves, de az akkuja már most haldoklik. Volt szervizben 20 hónapja alatt vagy háromszor, általában csak ideiglenesen lett jobb. Egy ideig néha random elkezdett játszani egy bizonyos számot, akkor is, ha órákig senki nem piszkálta. Folyamatosan befagy, tényleg csak kacsázni lenne jó :D Ez a kavics előfizus, ingyen adták az előfizetéshez.

2014. nov. 2. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!