Milyen mobiltelefonod van?
Alcatel 2005
Nekem tökéletesen megfelel, főleg, hogy van egy tabletom, felesleges lenne még egy androidos készülék. Magamnak vettem (nem nagy pénz), feltöltőkártyás.
iPhone 5. A letezo legjobb telefon, persze csak a 6-os utan.
Magam dolgoztam erte, sajat fizetesbol vettem.
Eredetileg ZTE Balde III, de szervizben van már mióta. És már legalább harmadszorra... szóval nagyon nem vagyok vele megelégedve. Anyum vette.
Helyette most ideiglenesen Landrover Discovery V5-öm van, amit nagybátyámtól kaptam, mivel ő magának vette, de nem tudja kezelni az érintőképernyőt meg az Androidot, úgyhogy addig nekem adta. Azzal sem vagyok megelégedve, mert hiába van benne 32 gigás memókártya, alig enged letölteni alkalmazásokat...
A Sim kártyám meg előfizetős.
iPhone 4s
Kaptam :)
Nagyon meg vagyok vele elégedve, bár már 2-3 eves es jelenleg nincs hangja, es allandoan lefagy:D
Előfizetés plusz mobnet
zte grand x in
2 éve kaptam karácsonyra szüleimtől
kártyás
nincs rajta net
meg vagyok vele elégedve bár mostanában szarakszik az aksi
21L
Samsung Core LTE, még csak néhány hónapos. Nagyon szeretem, semmi probléma nincs vele, de 2-3 hónap alatt ne is legyen szerintem.
Előtte ZTE blade super-em volt, az lényegében ugyanezeket tudta, azzal az aprósággal, hogy nem működött a GPS (és nem tudták rendbe szedni 30 nap alatt, ezért kaptam ingyen a szolgáltatótól az új telefont), gagyi műanyagból volt, használhatatlan alapalkalmazási voltak, egyesével cserélhettem ki az összeset - telefonkönyv, ébresztő, üzenetszerkesztő... Egytől egyig mind rossz volt. Új előfizetéshez potom összegért hozzám csapták, tehát vettem - 800 forintért talán.
Ellenben páromnak Vodafon smart II van, az egy használhatatlan készülék. Random lerakja a hívást, vagy lenémítja magát, nem küld és nem fogad sms-eket, csak ha kedve tartja. Nincs még két éves, de az akkuja már most haldoklik. Volt szervizben 20 hónapja alatt vagy háromszor, általában csak ideiglenesen lett jobb. Egy ideig néha random elkezdett játszani egy bizonyos számot, akkor is, ha órákig senki nem piszkálta. Folyamatosan befagy, tényleg csak kacsázni lenne jó :D Ez a kavics előfizus, ingyen adták az előfizetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!