Milyen mobiltelefonod van?
Iphone 6 még tudtommal nincs is...
Amúgy úgy, hogy a szülők megveszik nekik. Honnan máshonnan?
Nem irigykedem,de másnak ez a kéthavi fizetése...
Valószínűleg részletre vették. Mindenkinek a maga dolga, mit vesz a gyereknek,de 14 évesnek tök felesleges.
Lg G2-m van, meg vagyok elégedve vele, nagyon szeretem. Saját pénzemből vettem. Kártyás, nem beszélek szinte semmit( nálam a 3000-res feltöltés min.3 hónapot jelent )
17/l
HTC desire 500
Vettem. Meg vagyok vele elégedve. Amit tudnia kell, azt tud
Sony Ericsson W595, és nem érintős. Tiszta csodabogár vagyok vele.
Igen, faja kis telefon, lassan öt éves, és csak új akksi+hátlap kellett eddig hozzá, meg mostanság vannak érintkezési problémái.(Gombokat többször kell megnyomni.)
Kaptam.
Jó lenne tudnom, mi a kettőt között a különbség...Telefonálok, sms-t írok(nem sokat) és következő hónapban kell fizetni, szóval figyelnem kell, mennyit beszélek róla. (Így szólt a megállapodás a szüleimmel, miután levették a híváskorlátozást róla. Egy komolyabb fizetés, és visszakerül.)
14/L
Amúgy nem értem, mi ez a szöveg, hogy másnak 2 havi fizetése? ÉS? Tényleg nem értem ezt a mondatot. Van aki meg havonta annyit keres, mint más éves fizetése, és? Hogy jön ide?
Azok biztos gazdagok....
Onnan, hogy egy 14 éves gyereknek, mire fel iphone?
THL W200S(nem irtam el, kinai), kb. egy Samsung Galaxy S4-el er fel. En szeretem, eleinte bizalmatlan voltam vele, de nagyon bejon es rohadt jo aron volt.
Kaptam , es elofizetos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!