Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt velem...

Miért csinálja ezt velem anyám? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Tegnap pl. mentem hazafele suliból, felhívott telefonon hogy mi a tervem a nap tovább részére (Péntek volt ugyebár,másnap nincs suli). Mondtam hogy egy régi barátnőmmel találkoznék akik külföldre költöztek de jönnek haza pár napra és elmennénk sétálni,kávézóba,vagy beszélgetni. aztán elkezdett üvöltözni (még többen bámultak is ezért a buszon..) hogy hogy képzelem hogy állandóan csak csavargok - amúgy nem szoktam hétközben nem is érnék rá - és hogy inkább tanuljak meg szombaton is, nem érdekli hogy hétvége van. Ez oké lenne ha mondjuk hétfőn tz lenne de 1. héten nem is tanultunk még de hiába magyaráztam nem értette csak mondta a magáét.. + hozzátette ha megtudja hogy elmegyek valahova akkor szobafogságot kapok több hétre. Ma pedig mondtam neki hogy nadrágot szeretnék venni mivel már az összes kinyúlt/szakadt stb. elmondtam neki milyet vennék és ezért is üvöltött velem hogy miért kell ilyen cuccokban járkálnom iskolába meg utcára?! Egyébként zöldes színű csőszárú farmerről van szó. Szóval azt is megtiltja hogy olyan cuccokba járjak ami neki nem tetszik! Nyáron szinte sehova nem engedett a barátaimmal! Mit tehetek?? Nagyon ideges vagyok már! 17/L
2014. szept. 6. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben jártam kamaszkoromban. Nem engedtek sehová a barátaimmal, és volt olyan, hogy kiszöktem az ablakon.

Szóval... Már felnőttem, 32 vagyok, és most már értem, hogy mindez nem azért volt megtiltva, mert nem szerettek, és nem akarták, hogy jól érezzem magam.

Az én anyukám egyszrűen így akart engem "fogni".

Próbáltad már anyukádnak elmondani, hogy ilyenkor mit érzel?

2014. szept. 6. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
1%
Ez egy olyan sztorinak, aminek csak a felét hallottuk. Biztos, hogy tündi-bündi vagy, sokat segítesz neki, nem kell 56-szor elmondani, hogy állj fel a gép elől és vidd le a szemetet, egyébként tanulsz, mint a kisangyal stb. Mert ha így van, valóban egy áldozat vagy, ő meg egy sárkány.
2014. szept. 6. 19:52
 3/6 A kérdező kommentje:
#1: felesleges lenne, szó szerint leszarja
2014. szept. 6. 23:14
 4/6 A kérdező kommentje:

#2 hétközben nem gépezek csak ha muszáj, hétvégén is max. 2-3 órát ha rossz idő van. segíteni nem segítek mert szinte sosem engedi,azon is kiakad ha segíteni akarok, ja és átlag 3-as tanuló vagyok (Szakközép)

További válaszok jöhetnek még

2014. szept. 6. 23:16
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen abnormális. Van egy ismerősöm,akit nem engedtek el sehová ugyanígy, már a 40es évei elején jár és most éli ki a tinédzserkorát. Úgy hogy van két gyereke,már a második feleségénél tart. (A kisebbik gyerek 5 éves) És ő szórakozóhelyekre meg mindenfelé járogat. Ja és teljesen meg van kattanva évekig pszichológushoz is járt. (Mondjuk ő legalább jól tanult és van egy jól fizető állása) Milyen szakközépbe jársz amúgy ha nem túl indiszkrét? A 3as amúgy nem jó jegy. Az azt jelenti,hogy figyeltél órán de nem tanultál.
2014. szept. 9. 00:33
 6/6 A kérdező kommentje:
#3 Info szakos szakközép :)
2014. szept. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!