Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez 14 éves lánynak?

Ez 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Ez a piros J&C pénztárca milyen egy 14 éves lánynak? Én ilyet akarok csak anya szerint tulzás lenne . De miért az ? Szerinte nem 14 évesnek való :O [link]
2014. aug. 29. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez nem tetszik, de amúgy nem találok benne kivetnivalót.
2014. aug. 29. 15:28
 12/20 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik. nem az ára a gond az én pénztárcám egyszer ennyi volt inkább csak nem szép darab.

és mi az hogy mindig adnak pénzt de elköltöd. csak gratulálni tudok. megkérdezhetem hogy folyton mire is tudja költeni egy 14 éves lány a zsebpénzét ?

2014. aug. 29. 16:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Utólsó! Kajára, különórára !
2014. aug. 29. 16:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Túlzás tényleg, túl nagy
2014. aug. 29. 17:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Egy 14 éves lány akármire elköltheti a pénzét... elmegy kávézni/fagyizni/mozizni a barátaival, meglát egy kiegészítőt, hinnye, ez tök raj, megveszi.

Amúgy teljesen rendben van, szerintem egész jó, bár nem az én stílusom, nincs benne kivetnivaló.

- kortársad.

2014. aug. 29. 18:11
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Gratulálok annak aki a pénztárcáját zsebben hordja és nem táskában....
2014. aug. 29. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Nekem az furca hogy fényes is, piros is és a mintája is feltűnő. Nekem túl nőies, a stílusomhoz és a szemlyiségemhez sem illik, az én tárcám ennél egyszerűbb. (egész pontosan ilyen, akkor vettem amikor kint jártam: [link]

De nem hiszem hogy egy pénztárca annyira meghatározó dolog lenne, attól még nem lesz senki r*banc vagy kevésbé értékes hogy milyen a pénztárcája. Tényleg az ára lehet bajos, 9000 Ft egy pénztárcáért amit pár éven belül megunsz borzasztó sok. 16/L

2014. aug. 29. 20:52
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem öreges. De ha neked tetszik, és anyukádnak az ára sem okoz bajt, akkor szerintem simán megengedheti. :)

Nekem már 5-6 is húzós egy pénztárcáért, mert annyi pénzt nem is szoktam magamnál hordani. :D De most nem rólam van szó. :)

17L

2014. aug. 29. 21:05
 19/20 anonim ***** válasza:

16, a zsebben hordott szolid méretű pénztárcával mi a probléma?

Amúgy ha meg elköltöd elég hamar, szintén fölöslegesnek érzem a tárcát, de ezt már tényleg csak te tudod.

Nem tudom, hányas voltam. :D

2014. aug. 29. 22:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzás. Ebben a fajtában van kártyatartó ami neked fölösleges, meg amúgy is baromi nagy és nehéz. Mondom ezt úgy hogy nekem pont ilyen fazonú van (34 vagyok).

Ha mégis ilyen mellett döntenél, akkor olyat válassz mint ez, ahol az aprós rész ilyen klipszes vagy milyen. Sok esetben az aprós rész cipzáros, az nehezen használható és hamarabb tönkremegy.

2014. aug. 30. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!