Ez 14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Ez a piros J&C pénztárca milyen egy 14 éves lánynak? Én ilyet akarok csak anya szerint tulzás lenne . De miért az ? Szerinte nem 14 évesnek való :O [link] 2014. aug. 29. 14:31
1/20 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi tulzás! Egy szép csajos pénztárca.Milyet kellene venned? Barbissat?
2/20 anonim válasza:
nekem alapból nemtetszik a pénztárca :) nekem 21 évessen nem kellene.
3/20 anonim válasza:
nekem se jön be, de ízlések és pofonok. amúgy lehet az ára miatt túlzás.
4/20 A kérdező kommentje:
9 ezer láttam egyet az egyik boltba.
2014. aug. 29. 14:52
5/20 A kérdező kommentje:
9ezer ft -ért
2014. aug. 29. 14:52
6/20 anonim válasza:
szerintem inkább ez a baj... minek egy 14 évesnek 9 ezres pénztárca?
7/20 anonim válasza:
Ennyi pénzt nem ér meg egy pénztárca, főleg nem használt.
Saját pénzedből vennéd, vagy anyukáddal akarod megvetetni?
8/20 A kérdező kommentje:
Nincs saját pézem . Én a papírboltba láttam ezt a pénztárcát és nem használt! De nem hiszem hogy a pénz miatt ..kaptam 7 ezerért cicanadrágot , szóval biztos nem a pénz a gond..
2014. aug. 29. 15:16
9/20 anonim válasza:
Ingyen sem kellene, nem hogy kilenc ezerért.
Szerintem az vele a baj, hogy nem lehet zsebre tenni(ránézésre nem egy kis darab) én meg félnék úgy kézben vinni. Már csak egy tábla kell a nyakamba, hogy "Engem lehet kirabolni".
Bár érdekelne, ha nincs saját pénzed, mit kívánsz rakni bele?
14/L
10/20 A kérdező kommentje:
Mindig adnak pénzt csak elköltöm..
2014. aug. 29. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!