Szerintetek ez kevés? Nektem mennyi van?
télre: 1 magassarkú csizma, 1 telitalpú, 1 alacsony
őszre: 1 melegebb botaszky, 1 alacsony cipő, 1 telitalpú
tavaszra: 1 fécipő, 1 botaszki
nyárra: 1 telitalpú, 1 balerinki, 2 papucs, 2 botaszki
alkalmi: 2 tűsarkú
Felnőtt vagyok.
kamaszként minden időszakban 1 cipőm volt(őszi-téli,nyári)
Most ami van:
1 csizmám van telente,1 balerina nyáron és egy papucs,1 utcai sima fűzős cipő farmerhoz,és egy sportcipő,1 magassarkú szandál.
sajna csak ennyire telik,és ezt is több év alatt vettem meg,vagy kaptam,nem tudok egy szezonban ennyit megvenni,a csizma amiböl idén uj kell.
Szoval számomra még sok is ami neked van.
Botaszki, riflé, meg a tyepláki :) Nyugi, én is felvidéki vagyok.
On: Szerintem nem kevés, még sok is.
Szerintem ez teljesen jó.:)
Nekem van:
1 csizmám, 1 félcipőm, 1 balerinám, 1 telitalpú szandálom, 1 magasabb sarkú őszi cipőm, 2 szandálom, 4 magassarkú alkalmi cipőm
Szerintem nem keves.
Nekem:
Telre: 1 labszar kozepig ero csizma,1 lapos, 1 hotaposo
Oszre: 1 melegebb felcipo ,1 kicsit vekonyabb magasitott szaru tornacipo
Tavaszra: 1 vekony felcipo,1 vekony magasitott szaru tornacipo,2 balerina cipo
Nyarra: 2 szandal,1 balerina,2 papucs. Ha huvosebbre fordul az ido,akkor valamelyik tavaszi cipomet veszem fel,nekem nincs kifejezetten nyari tornacipom. Folosleges.
Alkalmi: 1 telitalpu balerina,1 tusarku
Szerintem a tavaszi kevés, de igazából kicsit vicces, hogy a tavaszi és őszi cipőket is külön számolod, hiszen a két évszak kb. egyforma, csak más sorrendben (szeptember=május, október=április, november=március).
Amúgy szerintem nem túl kevés.
Most hirtelen nincs kedvem összeszámolni, mert már több kérdésnél megtettem, de összvissz kb. 25 pár cipőm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!