Szülők! Mit szólnátok, ha 19 éves fiatok bejelentené, hogy gyereke lesz 1 nála fiatalabb lány az anya vagy a fiatoknál kevés vagy sok évvel idősebb nála, vagy ti korodbelitek?
Figyelt kérdés
pl:20-30 év kor különbség max,vagy minimum 1-2 év az idősebnél. fiatalabnál minimum 1 hónap,max 7 év a kor különbség2013. dec. 29. 20:13
1/5 anonim válasza:
Kiakadnék,főleg azon, hogy még annyira sem tartotta,hogy bemutassa otthon és gyerekük lesz.
2/5 anonim válasza:
A válaszom előtt hozzátenném az alábbi tanácsot:tanuld meg a helyes központozást!
A válasz:
Ha lenne fiam és ilyen felelőtlen lenne,akkor azt mondanám neki,hogy:"Fiam,felelőtlen voltál!Mit vársz tőlem,mit tegyek?Segíts annak a lánynak,állj ki mellette,élj vele!Tartsd el a babát,ha megszületik,én szeretni fogom őt,mint unokámat,és támogatni is fogom,de mindent én sem tudok megadni neki!"
Ennyi.Senki előtt sem szégyellnék semmit.Se faluba,se városba.
4/5 anonim válasza:
A hölgy korával kár sakkozni. A 19 éves fiamnak, mint felnőttnek a felelőssége, tehát viselje a kovetkezményeit.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, mit tennék, de azt ajánlom, ezt vedd meg és lapozgasd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!