Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom 2 éven keresztül...

Lányom 2 éven keresztül elkérte a buszozásra a pénzt ami nem kevés miközben a barátja hordta minden nap. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
most derült csak ki. 70 km - ert utazott naponta. így elég sokba került. A barátja hordta minden reggel mivel ott dolgozott csak a lányom ezt eltitkolta. A pénzt meg ruhákra költötte.
2013. nov. 25. 00:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon rafkós :) Tudom, hogy dühítő, de szerintem ne hord le érte. Mondd el neki, hogy ez nem volt szép dolog és hogy legyen hozzád őszinte. De örülj, hogy meg van a magához való esze! Az ilyen a jég hátán is megél majd! :)
2013. nov. 25. 01:18
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az a szülő hibája is lehet, ha valamiért eltitkol előle a gyerek dolgokat, nem őszinte vele.

Legjobb lenne megkérdezni tőle, miért tette ezt, nem pedig megbüntetni.

2013. nov. 25. 01:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekes meg fel se tűnt, hogy új ruhák vannak otthon, azért az is szép történet.
2013. nov. 25. 02:02
 4/14 intrepid ***** válasza:
95%
Megdolgozott ő azért a fuvarért, ne sajnáld azokat a ruhákat tőle...
2013. nov. 25. 04:53
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
az új ruhák nem tűntek fel 2 éven keresztül?
2013. nov. 25. 06:00
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Sokat beszélgettél a lányoddal ez elmúlt két évben...
2013. nov. 25. 06:40
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Orulj neki hogy a ruhakra nm kerte el meg pluszba a penzt es hogy nem cigire , piara v epp drogra koltotte. Ha nem lett volna baratja aki hurcolja is kikellett volna fizetned...
2013. nov. 25. 06:57
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom elvileg bérlettel utazott, vagy nem?

Mert én a helyében ilyen esetben megvettem volna a bérletet, mert lehet, hogy nem minden reggel ér rá az illető elfuvarozni, vagy szabadságon van, vagy bármi más, és akkor hirtelen szükség lehet rá.

Nem lehet, hogy ő is megvette azért?

Ez már konkrét tény, hogy elköltötte?

2013. nov. 25. 08:43
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de neked ez két évig fel sem tűnt?? A ruhákat amikben hazajött észre sem vetted? Nem kérdezted, hogy honnan vannak?

Én már 38éves vagyok, és bár elég távol lakunk anyukámmal egymástól, de jó a kapcsolatunk, nem tudok neki a mai napig sem hazudni, vagy eltitkolni valamit, mert egyszerűen átlát rajtam! :)

Egyébként meg ha így van, hogy ezt két évig csinálta, és a buszjegyre kapott pénzt elköltötte, akkor úgysem tudja visszadni neked. Inkább ülj le és beszélgess vele sokat, hogy gondolkodjon el! Gondolkodjon el azon, hogy mit tett veletek, hogy hazudott nektek, és hogy ez nem volt túl korrekt tőle.

2013. nov. 25. 08:55
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
nagyon jó anya lehetsz! nem elég hogy nem tűnik fel, hogy a gyereked két éven át nem buszozik hanem autóval fuvarozzák, de ráadásul még azt se vetted észre, hogy új ruhái vannak? Hihetetlen.
2013. nov. 25. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!