Lányom 2 éven keresztül elkérte a buszozásra a pénzt ami nem kevés miközben a barátja hordta minden nap. Mit tegyek?
Szerintem az a szülő hibája is lehet, ha valamiért eltitkol előle a gyerek dolgokat, nem őszinte vele.
Legjobb lenne megkérdezni tőle, miért tette ezt, nem pedig megbüntetni.
Gondolom elvileg bérlettel utazott, vagy nem?
Mert én a helyében ilyen esetben megvettem volna a bérletet, mert lehet, hogy nem minden reggel ér rá az illető elfuvarozni, vagy szabadságon van, vagy bármi más, és akkor hirtelen szükség lehet rá.
Nem lehet, hogy ő is megvette azért?
Ez már konkrét tény, hogy elköltötte?
Nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de neked ez két évig fel sem tűnt?? A ruhákat amikben hazajött észre sem vetted? Nem kérdezted, hogy honnan vannak?
Én már 38éves vagyok, és bár elég távol lakunk anyukámmal egymástól, de jó a kapcsolatunk, nem tudok neki a mai napig sem hazudni, vagy eltitkolni valamit, mert egyszerűen átlát rajtam! :)
Egyébként meg ha így van, hogy ezt két évig csinálta, és a buszjegyre kapott pénzt elköltötte, akkor úgysem tudja visszadni neked. Inkább ülj le és beszélgess vele sokat, hogy gondolkodjon el! Gondolkodjon el azon, hogy mit tett veletek, hogy hazudott nektek, és hogy ez nem volt túl korrekt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!