Mivel foglaljuk el magunkat 7 és fél órán keresztül?
Pécsre megyünk majd, osztálykirándulásra. Elég messze van. Vonattal megyünk és 7:30 az út.
7.esek vagyunk. Beszélgetni gondolom fogunk, de hát olyan sokáig kicsit unalmas lesz!
Dehát a barátnőiddel együtt nem uncsii..vagy a barátaiddal:P
Éértedd:D:D szóval ugye a dumálás+a hülyülés...szerintem ez menni fog 7 és fél órán keresztül..legalábbis nekem menne..Ja meg fényképezzetek sokat az útból:D 7 és fél órát utazni élmééény:) nem uncsiii:P:] találjatok ki különböző játékokat.Például ha lányok vagytok,játszhatjátok azt,hogy sok pasiból kirakjátok a legmegfelelőbb pasit.Szóval mondjuk mondjátok pld. hogy Billy Ray Cyrus hajax) és utánna mondjátok h Ronaldo feje xĐ és ..xd röhögjetek sokat:P
JÓ OSZTÁLYKIRÁNDULÁST!:d
Fel fogjátok magatokat találni nyugi. Én tavaly Angliában voltam buszos túrával, kb. 24 órás utazási idővel. És kb. senki nem unatkozott a 60 fős társaságból (többsége 5-8-os általános iskolás, meg pár veterán, illetve rokon által hozott - én ez utóbbi). Vigyetek valamilyen kártyát, valami könnyen használható társast például, vagy mp3/,p4 lejátszót, ha megunjátok a társasági életet.
f/20
Kártya, utazótársas játék, mp3 lejátszó, újság biztosan jól jön majd
Jó utat!
Jééé.Mi is oda megyünkxD
Az osztállyal.
Hány éves vagy?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!