Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel foglaljuk el magunkat 7...

Mivel foglaljuk el magunkat 7 és fél órán keresztül?

Figyelt kérdés

Pécsre megyünk majd, osztálykirándulásra. Elég messze van. Vonattal megyünk és 7:30 az út.

7.esek vagyunk. Beszélgetni gondolom fogunk, de hát olyan sokáig kicsit unalmas lesz!

2010. jún. 1. 19:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Hmmm..:P Micsoda véletlen mi is oda megyünk (; .... :DDDDD
2010. jún. 1. 20:14
 2/14 anonim ***** válasza:
41%

Dehát a barátnőiddel együtt nem uncsii..vagy a barátaiddal:P

Éértedd:D:D szóval ugye a dumálás+a hülyülés...szerintem ez menni fog 7 és fél órán keresztül..legalábbis nekem menne..Ja meg fényképezzetek sokat az útból:D 7 és fél órát utazni élmééény:) nem uncsiii:P:] találjatok ki különböző játékokat.Például ha lányok vagytok,játszhatjátok azt,hogy sok pasiból kirakjátok a legmegfelelőbb pasit.Szóval mondjuk mondjátok pld. hogy Billy Ray Cyrus hajax) és utánna mondjátok h Ronaldo feje xĐ és ..xd röhögjetek sokat:P

JÓ OSZTÁLYKIRÁNDULÁST!:d

2010. jún. 1. 20:14
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Fel fogjátok magatokat találni nyugi. Én tavaly Angliában voltam buszos túrával, kb. 24 órás utazási idővel. És kb. senki nem unatkozott a 60 fős társaságból (többsége 5-8-os általános iskolás, meg pár veterán, illetve rokon által hozott - én ez utóbbi). Vigyetek valamilyen kártyát, valami könnyen használható társast például, vagy mp3/,p4 lejátszót, ha megunjátok a társasági életet.

f/20

2010. jún. 1. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Kártya, utazótársas játék, mp3 lejátszó, újság biztosan jól jön majd

Jó utat!

2010. jún. 1. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Kártyával bűvésztrükkök, kártyázás, laptop, mobil... Amúgy szerencsétek van, hogy Pécsre mehettek mert én ott lakok és nagyon szép hely.
2010. jún. 2. 08:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi is oda megyünk,csak egy kicsit sokkal kevesebb idő lesz míg odaérünk. Am zenehallgatás,olvasás,kártya,egyéb trükkök,laptop,...
2010. jún. 2. 08:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Az én lányomék is odamnetek éppen az elöbb:)Ők busszal és hamarabb érnek oda!De nem esett kétségbe mindig akad valami amivel megy az idő!Észre sem veszed,ha valóban jó atársaság!
2010. jún. 2. 09:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Jééé.Mi is oda megyünkxD

Az osztállyal.

Hány éves vagy?:P

2010. jún. 3. 14:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi mikor Németországba mentünk 15 órát utaztunk, kb háromnegyed óra pihenővel. Ez így hosszúnak tűnik, de annyira nem volt vészes! zenét hallgattunk, beszélgettünk meg fényképeztünk. És így eltelt több, mint 14 óra:) Szerintem ti sem fogtok unatkozni:)
2010. jún. 3. 14:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Jesszus, honnan 7 és fél óra Pécs? Éljen a MÁV. Oké, ha határon túlról jöttök, talán még reális.
2010. jún. 4. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!