Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kevés ruhá, van viszont...

Kevés ruhá, van viszont márkás jó minőségűek. Vélemény?

Figyelt kérdés

1 kék farmer

1 fehér nadrág

2 cicanadrág

2 farmer szoknya

2 farmer rövidnadrág

1 szvetter

6 puló

4 kötött pulcsi

1 mellény

2 tunika

3 fekete szoknya

1 téli ruha

1 fekete elegáns ruha

7 nyári trikó

1 nyár rövid ruha

1 anyagor rövidnadrág

2 bőr kabát ( barna, fehér )

1 farmer kabát

1 fehér ing

2 téli kabát

3 téli sál

1 sapka

1 napszemüveg

+ alsóneműk, zoknik

ez az összes. Szerintetek nagyon kevés ? Mind márkás holmik de én kevésnek érzem. Mivel drága holmikat szoktam venni ezért nemtudok olyan sokat

2014. márc. 20. 23:42
 1/9 A kérdező kommentje:

kihagytam

1 tavaszi ruha

4 táska

A kérdés az hogy szerintetek ez nagyon kevés e

2014. márc. 20. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Kinek mi az igėnye.Ėn szeretek változatosan öltözködni sok ruhám is van,nekem a márka nem annyira fontos.
2014. márc. 21. 00:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tűnik soknak, de szerintem jól csinálod :) ha kevesebb, de tényleg jó minőségű ruhát veszel, akkor egy idő után úgyis összegyűlnek és akkor lesz egy nagyon jó ruhatárad telis-tele jó cuccokkal. Ami ezerszer jobb mint ha sok, de gagyi ruhád lenne. Van egy olyan "mozgalom" hogy "5 piece french wardrobe", aminek az a lényege, hogy az elegánsabb franciák egy szezonban maximum 5 új ruhadarabot vesznek, de azok mind jó minőségűek és így sok szezon után összejön egy tiszteletre méltó ruhatár. Én is jobbnak tartom azt, ha valaki inkább összegyűjti a pénzét igazán jó darabokra ahelyett hogy 10 másikat venne helyette.
2014. márc. 21. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Először is az a véleményem, hogy nem kéne ekkora hangsúlyt fektetni az öltözködésre. Jó, ha igényes vagy, de az kissé túlzás, hogy leltárt készítesz... Ugyd nem 13 éves vagy?!

Másodszor, a márka nem feltétlenül jár minőséggel. Ezt inkább úgy szokták, hogy beszereznek alapdarabokat, (fekete zakó, farmerkabát, farmer, kis fekete ruha) és minden szezonban egy-egy divatos darabot, meg sok kiegészítőt, és azzal kombinálják.

2014. márc. 21. 08:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Most vettem mondjuk rá 6 trikót amik nem olyan drágák ( de ezt se kínaiban vettem ) de ezeket csak olyanra hogy otthon felkapni nyáron jó lesz. Strandra meg otthon viseletre
2014. márc. 21. 12:13
 6/9 A kérdező kommentje:
De ezek is szépek. Egy márkás nadrággal szép cipővel felfogom venni nyáron máshova is azért
2014. márc. 21. 12:13
 7/9 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok egyébként nem 13
2014. márc. 21. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez egyáltalán nem kevés. Mondjuk itt általában mindig azt olvasom, hogy egy rakat ruhája van mindenkinek. Nos, nekem kb. mindenem belefér egy sporttáskába...

Az lehet a problémád inkább, hogy nehéz variálni őket. Ezért szoktak az emberek inkább turkálóban vásárolni sokat, mivel klassz dolgokat vesznek olcsón, amik ha magukban nem is különlegesek, egy kis stílusérzékkel összeállítva dögösen festhetnek. Magában viszont a márkás ruha is lehet unalmas.

2014. márc. 21. 12:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Vannak kiegészíttőim is. ˇalltalában ezüst dolgok. Nyaklánc, karkötő, győrű, fügő
2014. márc. 21. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!