Kevés ruhá, van viszont márkás jó minőségűek. Vélemény?
1 kék farmer
1 fehér nadrág
2 cicanadrág
2 farmer szoknya
2 farmer rövidnadrág
1 szvetter
6 puló
4 kötött pulcsi
1 mellény
2 tunika
3 fekete szoknya
1 téli ruha
1 fekete elegáns ruha
7 nyári trikó
1 nyár rövid ruha
1 anyagor rövidnadrág
2 bőr kabát ( barna, fehér )
1 farmer kabát
1 fehér ing
2 téli kabát
3 téli sál
1 sapka
1 napszemüveg
+ alsóneműk, zoknik
ez az összes. Szerintetek nagyon kevés ? Mind márkás holmik de én kevésnek érzem. Mivel drága holmikat szoktam venni ezért nemtudok olyan sokat
kihagytam
1 tavaszi ruha
4 táska
A kérdés az hogy szerintetek ez nagyon kevés e
Először is az a véleményem, hogy nem kéne ekkora hangsúlyt fektetni az öltözködésre. Jó, ha igényes vagy, de az kissé túlzás, hogy leltárt készítesz... Ugyd nem 13 éves vagy?!
Másodszor, a márka nem feltétlenül jár minőséggel. Ezt inkább úgy szokták, hogy beszereznek alapdarabokat, (fekete zakó, farmerkabát, farmer, kis fekete ruha) és minden szezonban egy-egy divatos darabot, meg sok kiegészítőt, és azzal kombinálják.
Szerintem ez egyáltalán nem kevés. Mondjuk itt általában mindig azt olvasom, hogy egy rakat ruhája van mindenkinek. Nos, nekem kb. mindenem belefér egy sporttáskába...
Az lehet a problémád inkább, hogy nehéz variálni őket. Ezért szoktak az emberek inkább turkálóban vásárolni sokat, mivel klassz dolgokat vesznek olcsón, amik ha magukban nem is különlegesek, egy kis stílusérzékkel összeállítva dögösen festhetnek. Magában viszont a márkás ruha is lehet unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!