Fizetsz osztálypénzt? Ha igen mennyit és mit látsz viszont belőle?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 20:54
1/17 anonim válasza:
Én nem. Inkább tedd el és gyüjtsd otthon borítékba amit beadnál, és add oda ha kell vmi a pontos összeget. Amennyibe kerül. Főleg amjd nagyobb suliba ahol gyerek kezeli..az sose lesz meg. Tapasztalat
2/17 anonim válasza:
Havi 1000ft az osztálypénzünk. Az osztálynak van számlája és oda kell tenni a pénzt (havi1000). Osztálykirándulásra költjük ami nem ilyen langyos osztálykirándulás hanem minden extrákkal teli osztálykirándulás:)))) Mindenki fizeti.
3/17 anonim válasza:
Mi havi 700-at szedünk, azaz szedek. Ebből vesszük a bulikra a szendvicseket, üdítőket, nőnapra télapóra ebből vannak az ajándékok. Ezen kívül pedagógus napra is ebből vesszük a virágokat. Tavaly és idén is ebből volt az osztálykirándulás, idén is, tavaly is voltak élményfürdőben is. Van megtakarításunk, majd a ballagásra tartogatjuk. Negyedikben az alsós tanítónéniknek ebből vettünk ajándékot. Jaj és negyedikig havi 500-at szedtünk. Most hatodikban lett 700. Aki nem fizeti, nem kirándul. Alsóban még költöttünk a teremre, meg tanulást segítő cuccokra is.
4/17 anonim válasza:
Emlékeim szerint mi havi 1000 ft-t fizetünk. Osztálykirándulásra, és kisebb dolgokra költjük el. De tartalékolunk a szalagavatóra.
5/17 anonim válasza:
Attól függ. Cserekapcsolatkor többet szedtek, de sokat spóroltunk és így jutott szalagavatóra és ballagásra is. :)
6/17 anonim válasza:
Mi anno középsuliba asszem 1000-1500Ft osztálypénzt fizettünk. Rengeteget kirándultunk, évközbe legalább két alkalommal 1 napra, év végén 3-4-5 napos kirándulásokra. Ezen kívül fagyizás, pizzázás, bowlingozás mit tudom én, tehát úgy érzem hogy maximálisan viszont láttuk amit beadtunk.
7/17 A kérdező kommentje:
Mi 1200 ft-ot fizetünk havonta, 10.es vagyok. A tanároknak szülinapjára/névnapjára és ünnepekre veszünk nekik ajándékot meg a lányok kapnak virágot nőnapra és ennyi. Az osztálykirándulás is ebből volt, de az sem volt egy nagy szám, szóval kicsit úgy érzem felesleges ennyit kifizetni.
2013. jún. 8. 15:12
8/17 anonim válasza:
Általánosban nálunk is a tanárok 4-5x kaptak ajándékot, és mikulás/húsvétra csokit kaptunk. Nőnapra virág a lányoknak. Szerencsére középsuliba már nincs ilyen. Az ofőnek egy kis ajándék évi 2-3x max még belefér.
9/17 anonim válasza:
Gimnázium 10. osztályába járok, itt évente 10.000 Ft-ot kell befizetnünk. Ebből fizetjük a tanároknak az ajándékait a különböző ünnepekre, az egy délutános programokat, a teremdíszítéshez a kellékeket, egyéb apróságokat. Természetesen az osztálykirándulást is ebből finanszírozzuk, bár arra még be kellett hozni +4000 Ft-ot.
Szerintem elfogadható ez az összeg, bár a mi ofőnk nem igazán tud gazdálkodni vele, feleslegesen vásárolgat mindenfélét, amire később nincs is szükség... Meg néha csak úgy eltűnik a pénz, később meg előkerül valami tartalék. :D
10/17 anonim válasza:
Igen,ballagásra megy majd. Legalábbis remélem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!