Bár én tavaly szerencsére végeztem, azért leírom, mi volt: 9-11-ig havi 1000 Ft, 12-ben havi 2000 Ft. Minden apróságra külön kellett bevinnünk (még 50 Ft-ot is!), a ballagási öltöny külön ment, kirándulásra az útiköltség saját zsebre. Tabló lett 95.000-ért (hiszen miért is lett volna nekünk jó 40.000-ért a szebb, mint mindenki másnak) aztán a maradék eltűnt. Bankettre már nem jutott. 34-en voltunk. Valaki jól járt.
Kp-ban kellett fizetni minden hónapban, előre többet nem lehetett, mert akkor b@szogatott az osztályfőnök, hogy milyen rohadt gazdagok vagyunk, illetve utalni sem, mert a kommunista bankokat tilos pénzelni. Győr leghíresebb iskolája -.-
2013. jún. 9. 20:04
12/17 anonim válasza:
Havi 2ezer volt, most végeztem.
Amit viszontláttam: elég fullextrás, 2-3 napos osztálykirándulás minden évben, kajával és programokkal együtt, minden évben bográcsozás a suliban, plusz a "kötelező" feladatai az osztálynak: elsősöknek gólyabál szervezése másodikban, végzősöknek szalagavató szervezése harmadikban, most kell majd fizetnünk a bankettet meg a tablót.
Van 1-2 osztálytársam, aki nem hozta kb. soha, mindenki utálta őket... miért a mi pénzünkből jön osztálykirándulásra?
2013. jún. 9. 20:06
13/17 anonim válasza:
Ja és nekem osztálytársam szedte de mindig korrekt volt.
2013. jún. 9. 20:07
14/17 anonim válasza:
Havi 1000 ft, vagy pedig egyszerre fizeted be egész évre. Ez megy az osztálykirándulásokra, osztálybulikon kellékekre,előadásainkon díszletre...
2013. jún. 10. 16:59
15/17 anonim válasza:
Nálunk 9. osztályban havi 2000 az osztálypénz, de évvégén mindenkinek megmaradt kb 2-3 havi pénze, azt jövőre jóváírjuk. Ebből ment a 2 napos osztálykirándulás (különbusz, szállás, kaja, múzeumok stb.), összes tanárnak névnapi ajándék, pedagógusnap, sulis hozzájárulás (2000 Ft/fő), erdélyi adományozás. Van bankszámla, de készpénzben is lehet fizetni, arról minden esetben átvételi elismervény jár, bárki megnézheti a bankszámlakivonatokat és a blokkokat, minden hónapban küldi az osztálypénztáros (diák) az elszámolást Excel-táblázatban, amiben forintra pontosan szerepel minden kiadás külön-külön, befizetés személyenként, még a banki kamat is. Mindenki ki is fizette az osztálypénzt a kirándulásig.
2013. jún. 14. 23:15
16/17 anonim válasza:
Nekünk emlékeim szerint 3000ft volt utolsó évben, amikor már kirándulás sem volt... mert olyan szalagavató táncot találtak ki a drágaságaim, amihez eszméletlen sokba került a tanár és a ruha is varratva lett és meg is tarthatták talán... Én már évek óta nem mentem osztálykirándulásra, mert felesleges pénzkidobás volt. Nem emlékszem már h végig 3k volt vagy előtte csak 2k, de sok. TÚL fullextrásak voltak a kirdánulások, feleslegesen mentünk túl csicsás szállásra dupla annyiért stb, aztán meguntam. Ha bármi kellett amit nekem is kellett fizetni (szóval nem kirándulás meg szalagavatótánc mert azt kihagytam) akkor kp-ban vittem a pontos összeget. Normális pénzeket én is kifizettem volna, de nem igen volt miből.
2013. jún. 15. 12:39
17/17 anonim válasza:
Mi akkor fizetünk ha valami van. Pl ballagásra vitt be mindenki 500 Ft-t (osztályfőnök szedi),meg osztálykirándulást is külön fizettünk. Meg minden dologra viszünk be pénzt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!