Gimisek! Mennyi osztálypénzt kell fizetnetek havonta? És hanyadikosak vagytok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 19:02
1/18 anonim válasza:
Öcsém 0. évfolyamos, most 1000 ft havonta neki!
2/18 anonim válasza:
10es vagyok és semennyit.
A szülők nem tudnak megállapodni, hogy mennyit kéne befizetni! 2éve, könyörgöm!
Egyébként 500 Ft-ot is sajnál némelyik. Persze azt ,hogy gyerek már Mercédesszel járjon suliba már nem:D
3/18 anonim válasza:
1000 Ft minden hónapban. 12-es vagyok és még áprilisban is kell vinni. Most 320.000 az össz. pénzünk :D
4/18 anonim válasza:
nekünk év elején kellett 500ft-ot, a háromnegyed osztály nem fizette be és amit be is fizettünk elvertük juharszirupra úgyhogy most nincs osztálypénz
6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: azigen!
Azt hittem csak mi fizetünk sokat (elsős vagyok és 1500 havonta). Egy tanárnő mondta, hogy ennyit még a végzősök sem fizetnek..
2012. márc. 22. 19:49
7/18 anonim válasza:
Tyhüüü ahogy itt látom... Nekünk 2000Ft. havonta. Az akkor nagyon sok. Nem gondoltam volna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!