Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik újságra fizetsz elő?...

Melyik újságra fizetsz elő? Melyiket érdemes olvasni? Melyik jobb?

Figyelt kérdés
Van egy 7hónapos babám és előfizettem a baba magazinra. Most néztem a másik kettő újságot és érdekes dolgok voltak benne de múltkor meg nem azért fizettem elő csak a baba magazinra. Baba magazin, Anyák lapja, Kismama újság.
2012. aug. 14. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyikre sem! Sajnálom rájuk a pénzt, mert a neten pont ugyanezeket a témákat lehet olvasni, plusz költség nélkül. Ja és egy idő után csak ugyanazokat a témákat lehet ismételgetni a gyerekekkel kapcsolatban is. Szóval ezek az újságok is ismétlik önmagukat és egymást is.

Ha valami babás újságot olvasok, akkor az a patikákban ingyenesen kapható Babapatika vagy a Bébik, Kicsik és Nagyok újság. Szerintem ebben is vannak hasznos tanácsok, bár ezekben is egyre több a reklám, mint a te általad említettekben.

2012. aug. 14. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mind a hármat előfizettem, de a Kismamát nem hosszabbítottam meg, mert gond volt mindig a postázásával. Mindegyiket szeretem, mindegyikbe vannak olyan rovatok, cikkek amiket szeretek.
2012. aug. 14. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyikre se. Én nem vagyok az az újságból olvasgatós anyuka fajta. Ha probléma van, akkor megbeszéljük a védőnővel, hisz ő ért hozzá.
2012. aug. 14. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

egyiket sem!

A neten mindennek utána tudok nézni

+ a patikába amit kapok azt olvasom el!

2012. aug. 14. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondoltam rá, hogy előfizetek, mert volt, hogy vettem Anyák lapja, Baba magazin, vagy Kismama újságot. De amikor megvettem átlapoztam és ennyi. Amik benne vannak, a neten is megtalálható. Nem olcsóak, szóval feleslegesnek tartom megrendelni őket!
2012. aug. 14. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A babám most lesz 6 hónapos, kb.1 hete fizettem elő a Baba magazinra. Míg terhes voltam és most is (szept.ig) az Anyák lapja jár, de ezt már nem nagyon olvasom( már nem olyan érdekesek a terhességgel kapcs.cikkek, mint akkor, elteszem, és majd jó lesz a 2.gyerek érkezése előtt)

A Kismamát és a Babainfót néha veszem meg,mert egyre kevesebb az időm olvasni.

Igaz, hogy az összes téma fent van a neten is, de én kifejezetten szeretek újságot, könyveket olvasni.

2012. aug. 14. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!