Melyik újságra fizetsz elő? Melyiket érdemes olvasni? Melyik jobb?
Egyikre sem! Sajnálom rájuk a pénzt, mert a neten pont ugyanezeket a témákat lehet olvasni, plusz költség nélkül. Ja és egy idő után csak ugyanazokat a témákat lehet ismételgetni a gyerekekkel kapcsolatban is. Szóval ezek az újságok is ismétlik önmagukat és egymást is.
Ha valami babás újságot olvasok, akkor az a patikákban ingyenesen kapható Babapatika vagy a Bébik, Kicsik és Nagyok újság. Szerintem ebben is vannak hasznos tanácsok, bár ezekben is egyre több a reklám, mint a te általad említettekben.
egyiket sem!
A neten mindennek utána tudok nézni
+ a patikába amit kapok azt olvasom el!
A babám most lesz 6 hónapos, kb.1 hete fizettem elő a Baba magazinra. Míg terhes voltam és most is (szept.ig) az Anyák lapja jár, de ezt már nem nagyon olvasom( már nem olyan érdekesek a terhességgel kapcs.cikkek, mint akkor, elteszem, és majd jó lesz a 2.gyerek érkezése előtt)
A Kismamát és a Babainfót néha veszem meg,mert egyre kevesebb az időm olvasni.
Igaz, hogy az összes téma fent van a neten is, de én kifejezetten szeretek újságot, könyveket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!