Kamaszok, akik cigiznek, es nem tudjak a szuleik?
Bemegyek a dohányboltba, megveszem, majd a táskámban tárolom. Ennyi...
18L (amíg nem voltam 18 addig meg megkértem valakit)
Vetetem ismerősökkel, de csak ritkán gyújtok rá.
Szekrénybe, szerencsére nem nyúlnak a cuccaimhoz. (kopkop)
15/L
Veszek magamnak, nálunk gond nélkül kiadják.
Hajvasalóm dobozába (amit már nem használok, és csak azért tartottam meg, mert jó nagy, és benne van még a vele kapott füzet és dvd).
17L - amúgy én már lebuktam, és azóta nem is tagadom, hogy szoktam cigizni, de azért még rejtegetem, nem tudom miért, talán megszokás? :D
Én is inkább megszokásból rejtegetem, mert amúgy számtalanszor dohányoztam már a szüleim előtt.
Táskámban. Az a legbiztonságosabb, oda nem nyúl be senki.
Haverokkal vetetem. Táskámban van általában, vagy fiókban, szüleim be se jönnek a szobámba, nem hogy kutakodjanak. :D
17/L
Én amúgy nem dohányzom, néha gyújtok rá, kb. hetente egyszer, de van, hogy fél évben egyszer rágyújtok. Na, haverokkal összedobjuk a pénzt, megkérünk valakit, hogy menjen be venni, és ott helyben szívunk párat, max. elviszek egyet-kettőt. Elrakom a táskámba, a polcon lévő játékos dobozba, a szekrény mélyére, vagy egy dobozba, amiben tartok pl. olyan cuccokat is, amibe hamuzni szoktam, illetve a csikkeket is oda rejtem, nagyon cigiszagú XD
14/L (nem, nem vagyok ennyitől r.banc)
"(nem, nem vagyok ennyitől r.banc)"
Remélem azzal tisztában vagy,hogy a r.bancság nem attól függ cigizel-e. Ezzel a megnyilvánulásoddal tetted magad szörnyen nevetségessé.
-
Bolt előtt vetetem és táskában tartom.
Kedves hetes, én ezt nagyon jól tudom, de annyi paraszt van itt, hogy hipotézisem szerint páran ezért ler.bancoznának...
Ismerem a szó fogalmát, amúgy se vagyok az, de ettől meg főleg nem, mint sok hülye gondolja :D itt gyakorlatilag sokan azt osztják, hogy aki bagózik tizenévesen, az tuti nem intelligens, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!