Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti hogyan illeszkedt...

Kamaszok, ti hogyan illeszkedtek be egy olyan társaságban, amelyben a többiek már össze vannak szokva?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Sokat számít a társaság is. Nagyon jól összeszokott társaságba nem sokszor kellett beilleszkednem, így amikor tavasszal a párom bemutatott a haveri társaságának, eléggé izgultam. Ők egy pici városban laknak, együtt nőttek fel, évek óta egy banda, én meg odakerülök kívülállóként.

Ők viszont nyitottak és befogadóak voltak, örültek nekem, és pár perc alatt nekem is elszállt minden félelmem. Én is nyitott és barátságos voltam, tényleg önmagam adtam, és tetszek nekik. Azóta is jóban vagyunk, vannak fiúk, lányok vegyesen a társaságban úgyhogy nagyon szuper. Van, amikor kifejezetten én mondom a barátomnak, hogy ha van kedve menjünk már ki a srácokhoz a punnyadás helyett. :D

Szóval sokat számít a társaság is, hogy mennyire nyitottak, befogadóak, de ha te magad nyitott és figyelmes vagy, akkor magad részéről megteszed, amit tudsz. A kérdés, hogy ők könnyítenek-e a helyzeteden, vagy nem.

2014. aug. 19. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) en is pont ilyen helyzetbe kerultem, bekerultem egy uj tarsasagba nem ismertem onnan senkit csak egy valakit de ot is alig :) mind nyitottak voltak es befogadtak orommel es mar ugy tekintenek ram mintha ezer eve ott lennek veluk pedig mar igazan osszeszokott(5 eves) tarsaag. Nagyon rendesek es mar nem olyan kicsinyes a felfogasuk , hogy juj jon egy uj valaki ne fogadjuk be... en vagyok mostmar a legfiatalabb kozuluk olyan 6-7 evvel de nem tunik fel, rengeteget kirandulunk es szorakozunk egyut. Persze az elso par alkalommal csendben figyeltem ,de lassan-lassan " bemelegedtem" es reszt vettem en is :D
2014. aug. 19. 15:46
 3/5 anonim válasza:
100%
Szia:) Én most arról írnék,hogy velem, velünk mi történt ennek kapcsán. Pár osztálytársammal a legjobb barátnők vagyunk ált. isk. 1 osztálya óta. Most hetedikesek voltunk, és eddig senki nem akart bepróbálkozni a kis körünkbe, mert már nagyon összeszoktunk, és ezzel mindenki tisztában volt. Kivéve Katit (legyen most Kati), aki hatodikban jött az osztályunkba. Ebben az évben egyre többet próbápt velünk lenni, minden témában részt akart venni, olyanban is ami nem tartozott rá, szóval egyre idegesítőbbé vált, hogy folyamatosan ránk szállt. Persze neki is volt (van) legjobb barátnője, de állítása szerint ő az iskolában teljesen más, mint igazából, és ő az "iskolai énjét" nem bírja. Én is jóban vagyok Kati legjobb barátnőjével, akivel rendszeresen chatelünk facebookon. Vele (is) megvitattam a helyzetet, és ő felajánlotta, hogy szól Katinak, hogy picit fogja vissza magát. Én mondtam, hogy inkább ne, de szerintem mégis megtette, mert azóta egy nagyon kicsit enyhült a helyzet. Bár mégg mindig elég odegesítő, mert ilyen a természete.
2014. aug. 22. 08:14
 4/5 anonim válasza:
100%

Én annak idején sehogy. Új osztályba kerültem és mindenki csak kiközösített, a fiúk szekáltak, még a másik évfolyamból is. Egy évre rá mertem odamenni egy lányhoz, utána barátok is lettünk. Megjegyzem, ő is ugyanúgy szekált volt.

21/N

2014. aug. 23. 23:16
 5/5 anonim válasza:
75%
Próbálj beszélni a többiekkel.Ne várd hogy odamennek hozzád mert nem fognak.Ne akarj olyan lenni mint ők mert egy idő utánn ez is idegesítő.Ha lány vagy akkor is barátkozz a fiukal is.
2014. aug. 25. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!