Kamaszok, ti hogyan illeszkedtek be egy olyan társaságban, amelyben a többiek már össze vannak szokva?
Sokat számít a társaság is. Nagyon jól összeszokott társaságba nem sokszor kellett beilleszkednem, így amikor tavasszal a párom bemutatott a haveri társaságának, eléggé izgultam. Ők egy pici városban laknak, együtt nőttek fel, évek óta egy banda, én meg odakerülök kívülállóként.
Ők viszont nyitottak és befogadóak voltak, örültek nekem, és pár perc alatt nekem is elszállt minden félelmem. Én is nyitott és barátságos voltam, tényleg önmagam adtam, és tetszek nekik. Azóta is jóban vagyunk, vannak fiúk, lányok vegyesen a társaságban úgyhogy nagyon szuper. Van, amikor kifejezetten én mondom a barátomnak, hogy ha van kedve menjünk már ki a srácokhoz a punnyadás helyett. :D
Szóval sokat számít a társaság is, hogy mennyire nyitottak, befogadóak, de ha te magad nyitott és figyelmes vagy, akkor magad részéről megteszed, amit tudsz. A kérdés, hogy ők könnyítenek-e a helyzeteden, vagy nem.
Én annak idején sehogy. Új osztályba kerültem és mindenki csak kiközösített, a fiúk szekáltak, még a másik évfolyamból is. Egy évre rá mertem odamenni egy lányhoz, utána barátok is lettünk. Megjegyzem, ő is ugyanúgy szekált volt.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!