Kamaszok, van olyan iskolatársatok, akit már láttatok magában beszélni?
Én szoktam magamban beszélni. Tudom, kicsit gáz, de nem vagyok őrült. Csak hangosan kommentálom az eseményeket. De már megszokta a környezetem:D
18L
Velem is előfordult már, de azt hittem, hogy ott van még a barátnőm, és neki folytattam a beszédet, aztán leeseett, hogy már rég nincs ott. Ezt akárki elkönyvelhette magamban beszélésnek... :D
Viccet félretéve, van olyan iskolatársam, aki néha motyog ezt-azt magában, bár annak a csajnak aligha ez a legnagyobb gondja.
Igen. A lány egyébként azt mondja, hogy láthatatlan tündérkék a barátai, és velük beszél.
Hogy viszonyulunk hozzá? Hát, mit mondjak...
Nem láttam még, de én szoktam magamban beszélni, pontosabban hangosan kimondani a gondolataimat. Mondjuk iskolában ez lehetetlen, mivel ott ugye nem vagyok egyedül.
14/L
én például folyton magamban beszélek, pontosabban hangosan kimondom a gondolataimat. Illetve megtárgyalok magammal dolgokat. :D de senki se nzzen hülyének, többnyire otthon csinálom egyedül, vagy ilyesmi. A másik meg amikor pl matek hzit írok, könnyebben megy ha hangosan kimondom, hamarabb megérzem. A múltkor meg amikor beteg voltam angolul beszéltem összevissza magamban
Hogy mondjak olyat is aki tényleg fura, az egyik osztálytársam azt hiszi magáról hogy ő valami mágus, és gyakran szokott fura mozdulatokat tenni, és motyogni magában. Kérdeztuk már hogy ilyenkor mit csinál.
Én is kommentálom az eseményeket, ha egyedül vagyok vagy ha ismerősök között. Volt már hogy megkérdezték, hogy ezt most kinek mondtam, amire a válaszom az, hogy annak aki hallotta :D
Van osztálytársam aki magában beszél és vannak más furcsa dolgai. Igazából nem tudom, hogy megjátsza e magát vagy tényleg szakemberre lenne szüksége. Hogy hogy viszonyulunk hozzá? Azt hiszem ezt nem kell mondani...
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!