Kamaszok, mi lenne ha egy iskolatársatok ilyen kérdéseket tenne fel nektek? Hogy tekintenétek rá az iskolában?
Figyelt kérdés
Hogy ha leesnétek a lépcsőn és eltörne a lábatok mit tennétek, vagy ha valakik az utcán elfognának és megvernének, ilyen kérdéseket.
Milyen szemmel tekintenétek rá?
2014. máj. 27. 11:48
1/6 anonim válasza:
Zöld szemmel, mert nekem zöld színű a szemem.
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy trauma érte, vagy csak sok krimit nézett.
3/6 anonim válasza:
Milyennel? Elmondanám a választ. Tőlem, és én is feltettem ezeket a kérdéseket, sőt a tanárom is kérdezte már órán tőlünk. Nem kötelező, hogy valakit trauma érjen, csak kíváncsi, ennyi.
4/6 anonim válasza:
Hát ha random odajönne valaki a folyosón, akit sehogy, vagy csak látásból ismernék, akkor biztos furán néznék :DD
Ha barátnőm, haverjaim, vagy csak simán akikkel azért jóban vagyok kérdezné, akkor mosolyognék, megjegyezném viccesem, hogy bolond hogy ilyeneket kérdez :), de válaszolnék persze, sőt ha olyan a szituáció akkor ki is fejteném neki :DD
5/6 anonim válasza:
Mi folyton ilyeneket kérdezünk egymástól. Szóval továbbra is szemüvegesen.
6/6 anonim válasza:
Most mi van ezzel? Tök átlagos kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!