Kamaszok, a ti szemetekben ez mennyire lenne gáz egy fiú
iskolatársatoktól?
Figyelt kérdés
Az, hogy tornaórákon amikor az udvaron tartják az órát, nem játszik együtt a társaival, hanem külön csinál valamit, mondjuk a kosárlabdapályán, vagy a röplabdapálya körül fut körbe, amíg a többiek futballoznak.
Teremben meg általában rá van kényszerítve hogy beálljon, nem nagyon csinál akkor semmit, néha megengedik neki hogy a bordásfalnál tornázzon közben.
2014. aug. 21. 17:06
1/9 anonim válasza:
Furcsállnám, osztályszinten lehet, hogy kicsit piszkálva lenne. De biztos, megvan rá az oka, ha elmondaná az én osztályom elfogadná. 17L
2014. aug. 21. 17:17
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy amúgy, mikor nem tornaóra van, hogyan viselkedik az a fiú. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, aki egyszerűen csak nem szeretett csapatban dolgokat csinálni, de az osztályteremben végig beszélgetett mindenkivel, amíg nem volt túl sok ember körülötte.
2014. aug. 21. 17:19
3/9 anonim válasza:
Van ilyen osztálytársam, de ő inkább a lányokkal röpizik vagy fut amíg a fiúk fociznak. Azt furcsállnám, ha egyikhez se állna be, elég aszoc dolog, de biztos megvan rá az oka, nem piszkálnám érte, ha nem tudom a hátterét.
2014. aug. 21. 17:54
4/9 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Vagy futottam vagy a lányokkal röplabdáztam.
Utálok focizni.
19/F
2014. aug. 21. 18:43
5/9 anonim válasza:
Annyira nem érdekelne. Azt csinál, amit akar (persze normális keretek között). Én sem szeretem a csapatjátékokat, bár én inkáb beszélgetni szoktam helyette barátnőmmel.
2014. aug. 21. 20:48
6/9 anonim válasza:
Én mindig dobálok, utálok focizni, de csak az a bajom, hogy egyszerűen túl béna vagyok hozzá:D Nézni még okés, de játszani nem, mert közröhely tárgyát képezem:D Kosárban legalább nem vagyok szar:D
2014. aug. 22. 01:51
7/9 anonim válasza:
Tényleg attól függ hogy egyébként milyen. Szünetekben csatlakozik az osztályhoz, vagy elvonul? Ha egyébként tagja a közösségnek akkor arra gondolnék hogy kifejezetten a tesivel van baja, nem tud focizni vagy ilyesmi, kíváncsi lennék hogy miért, de gáznak nem tartanám. Ha máskor is elvonul akkor elfogadnám hogy antiszoc típus, nem szeret társaságban lenni, vagy csak az osztály nem szimpi neki, és nem foglalkoznék vele. 16/L
2014. aug. 22. 12:55
8/9 anonim válasza:
Kicsit furcsállnám, de nem tartanám gáznak. Én nagyon rossz vagyok labdajátékokban (röpi, kézilabda, stb.) és amikor csak lehet kihagyom, mert szarul érzem magam, hogy a többiek előtt annyit bénázok.
19/l
2014. aug. 22. 16:41
9/9 anonim válasza:
Ha a tornaórákon kívül "normálisan" viselkedik, nem gáz. Nálunk van aki a fekvőzik, ugrókötelezik, hasprést csinál foci helyett, én pedig napozni szoktam, és senki se szól érte. A sportot, vagy a csapatjátékokat nem lehet ráerőltetni az emberekre.
A kötelező feladatokat teljes erőbedobással csináld, aztán azt csinálsz amit akarsz, amíg a tanárok nem szólnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!