Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történt a lányommal?!

Mi történt a lányommal?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 14 éves lányom. 14!!!

Mindig jó tanuló volt, szorgalmas, magabiztos, jókedvû... Egészen mostanáig!

Azzal kezdôdött, hogy cigarettázott. Én még nem is vettem annyira komolyan. Gondoltam leülünk, megbeszéljük - nem lesz semmi gond. De õ semmi hajlandóságot nem mutatott az iránt, hogy segítsünk vagy megbeszéljük. Aztán már állandóan feleselt, visszabeszélt nekünk. Nem is akárhogy! Ezek után egy este késett itthonról. Nem az elsõ eset volt ezèrt nem ijedtünk meg különösebben. 9 órára kellett volna hazajönnie. Fél tizenegy után valamivel hozták haza a rendõrök. Közterületen fogyasztottak alkoholt!

Jól leszidtuk, az édesapja már ordibált is vele! Egy órányi "lelkibeszéd" után felállt, és higgadtan megkérdezte, hogy "befejeztük-e?". A férjem rászólt, higy üljön vissza. Mire õ ránknézett, nevetett és bezárkózott a szobájába. Ettõl fogva folyamatosan ivott, cigizett, eljárt otthonról - ha elengedtük, ha nem. Egyik este a férjem késõn ért haza, a lányom pedig szó nélkül elment otthonról. Nagyon megijedtem. Mikor hazaèrt az èdesapja elmondtam neki, hogy eltûnt. Nem tudtuk merre keressük, így telefonálgatni kezdtünk. Egy barátnôje adta meg a szórakozóhely (!) nevét ahová szokott járni. Azonnal elmentünk oda. Amikor bementünk némi keresgélés után megláttuk a lányunkat. Egy nála szemmel láthatóan sokkal idõsebb férfival (mint késõbb kiderült 25! azaz 25éves!) táncolt egy pohár itallal a kezében, miközben az illetõ a nyakát csókolgatta. A lányom teljesen illuminált állapotban volt. A vér is megfagyott az ereinkben a látványtól. A 14 éves lányunk részegen táncol egy szórakozóelyen egy nálánál 10 èvvel idõsebb férfival ... nem tudom elhinni! Anya létemre sem vagyok vak ès látom, hogy milyen dekoratív és csinos a lányom, de ez már több volt a soknál! Vagy inkább sokk! A férjem - teljesen érthetô okok miatt - odament és "bevert " a fiatalembernek. A lányunkat pedig másodpercek alatt kitaszigálta a helyrôl. Mire kiértünk, az imént említett "uriember" utánunk jött két barátja társaságában. Heves szóváltások következtek. Mire a lányom szájon csókolta a férfit és ezt mondta : "Ne haragudj! Majd írok!" A férjemmel, mindezt megrõkönyödve néztük. Ezek után rengetek vita, részeges èjszaka és botrány következett. A férfit is egyre többször láttuk. Ma már nyíltan vállalják, hogy "együtt vannak". Nemrég találtam egy óvszert a kislányom szobájában. Rákérdeztem, hogy nem szeretne -e valamit elmondani ezzel kapcsolatban, de nem hajlandó még válaszolni se. Ez azt jelentheti, hogy már lefeküdtek??! A férjem fel akarja jelenteni a férfit!

A lányom egyre nõiesebben, néha kirívóan öltözködik. Nem tudjuk kordában tartani. Félek tõle, hogy már drogot is fogyasztott, de sajnos nem tudom ennek a jeleit biztosan. A minap egy óriási vágást láttam meg az alkarján. Nem adott magyarázatot. Minden megtörtént már lassan, amitõl csak félhet egy szülõ. :(

Ti mit tennétek? Segítsetek! Lefelé megyünk a lejtön és nem találjuk a féket. Ti feljelentenètek a férfit? Félek, hogy a lányom vègleg fellázad ellenünk ha ezt elkövetjük. Állhat mindennek a hátterében szexuális zaklatás vagy molesztálás? Keressünk fel egy pszicholgust? A lányom hallani se akar róla, hogy lehetne megoldani? Mit tegyünk? Ha kell elszökik, bármit megtesz. Nem lehet visszafogni. Nagyon féltem õt! Mi lehet ez az egész? Miért az idõsebb férfi?

Aki segít annak elõre is nagyon köszönöm! :(

2014. aug. 13. 20:21
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Elnézést, nem fejeztem be!

Honnan tudhatom, hogy onszantabol van ezzel a ferfival?

2014. aug. 13. 21:03
 12/29 A kérdező kommentje:
Elmagyaraznad a "kek vonal" lenyeget?
2014. aug. 13. 21:04
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha ez nem kamu, akkor első körben hozzád lenne egy kérdésem. Hogyan tudta mindezt megtenni? Honnan volt pénze cigire, alkoholra, drogra, óvszerre, nőies és kihívó ruhákra? És ezt a pénzforrást miért nem szüntettétek meg amikor először jött haza illuminált állapotban?
2014. aug. 13. 21:18
 14/29 A kérdező kommentje:

Mindig kapott zsebpenzt, nem is keveset!

Aztan az incidensek kezdete utan ezt az anyagi forrast hamar befagyasztottuk. Ezert mondtam, hogy szerintem ez a ferfi finanszirozza a kis malorjeit.

2014. aug. 13. 21:21
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Kék vonal ingyen meghallgat és tippeket ad mit csinálj.

Onnan,hogyha kényszerítené a pasi nem csókolta volna meg a lányod és mondta volna neki hogy később ír.

2014. aug. 13. 21:37
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha már eddig elfajult a helyzet, szerintem nincs sok értelme a tiltásnak, mint ahogy láthattad is. Ha már szexeltek akkor ezután is fognak ha meg még nem, akkor ezután akarnak. Majdhogynem lényegtelen, mert tenni nem tudsz ellene, inkább örülj, hogy valószínűleg óvszert használtak/nak. Bepótolni sok év munkáját pár nap alatt nem lehet. Ha ebben a helyzetben lennék főznék egy vacsorát és elhívatnám a lányommal azt a bizonyos pasit. Lehet akkor jobban átlátnád a helyzetet. Megismernéd kivel tölti az idejét. A lányod meg meglepődne, aztán azt érezné, hogy érdeklődnek iránta. (Persze ehhez az is kell, hogy ne veszekedéssel teljen az este meg a napok, kicsit próbáld elfogadni őt, barátként közelíteni felé, mármint a lányod felé) Gondolom a karján a sebek is azt jelzik, hogy fel szeretné hívni magára a figyelmet...
2014. aug. 13. 21:46
 17/29 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy a ferjem a falat kaparna a vacsora otlet hallatan. De meg fogom probalni.
2014. aug. 13. 21:49
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék beleszólni mert tudom, hogy minedki egy pattogó kis hülyegyereknek fog gondolni de kedves szülők valamilyen chat-es elérhetőséget elkérhetnék? Csak mert én tudok valószínűleg segíteni!!!!!!!! Én ugyan ezeket végigcsináltam a szüleimmel és megvolt rá az okom. Mi van ha ennek a lánynak is csak annyi kell ami nekem kellene. Igen vállalom nyúltam alkoholhoz és droghoz és de az egyszer volt és többet nem fordult elő. Kedves szülők tudom, hogy egy 15 éves kamasztól nem szívesen fogadnak segítséget de lehet, hogy tudok segíteni!
2014. aug. 13. 21:55
 19/29 anonim ***** válasza:
14%
Némelyik szülőnek a börtönben a helye..Eddig kellet volna terelgetni a jó úton,beszélgetni vele azokrol a 'nem hétköznapi dolgokról',hogy mi az ami jó,és mi az ami rossz,de természetesen ugy,hogy ne ijedjen meg a világtól,hanem értse,hogy miről van szó,ha eddig ezt nem tettétek meg,akkor mostmár nincs mit tenni..Nem ilyenkor kell kapkodni,hanem eddig kellet volna mindent normálisan csinálni..Én ezen nem lepődnék meg annyira..Sajnálom..De lessz még nehezebb is,még csak mostjön a java..
2014. aug. 13. 22:04
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

utolsó előtti vagyok

k*rvára nem a szülők hibája!!!!!!!!!!!!

én teljes titokban tudtam úgy piát nyugtatót és drogot szerezni hogy a szüleim semmit nem tudtak róla aztán véletlenül egy h*lye levelen buktam meg!!!

2014. aug. 13. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!