Mi történt a lányommal? Tanácsot szeretnék.
Figyelt kérdés
15 hónapos lányom kb. egy hete teljesen megváltozott. Egyfolytában jön utánam, mászik az ölembe.Ha leülök akkor rögtön jön, hogy vegyem fel.Ha lefekszek, mellém kucorodik. Ami zavar ebben, hogy délben képtelenség elaltatni a kiságyában. Eddig olyan szépen elaludt csak betettem kijöttem a szobából és aludt.Most meg ahogy leér a lába a matracra ordít és kapaszkodik belém. Ilyenkor felveszem és úgy szorít, mint a kis majom az anyukáját.Reggel kipattan 6 legkésőbb fél 7 körül a szeme és addig sír még magam mellé nem teszem az ágyba (pedig soha nem aludt velünk). Van, hogy visszaalszik, de ritkán.Ez lenne a szeparációs szorongás? Lehet valamit kezdeni vele? Vagy csak túlélni? Mikor múlik el?2013. júl. 15. 12:27
1/5 anonim válasza:
az én lányom is épp ennyi idős és épp ezt csinálja. ennyire azért nem lóg rajtam de nagyobb szüksége van rám. ezt életkori sajátosságnak fogom fel. Ismerős körben is ezt csinálják az ennyi idősek. majd túl leszünk ezen is :)
2/5 anonim válasza:
"Újraközeledési krízis" kifejezésre guglizz, és meg fogsz nyugodni: normális:). PÁr hét alat vége szokott lenni.
3/5 anonim válasza:
Fiam 15 hónapos, ma ez volt, letettem aludni, jönnék ki, üvölt. Rajtam alszik, egyedül nem. Több, mint egy órát szenvedtünk, most úgy néz ki, jó időben tettem le magamról...
4/5 anonim válasza:
15 hónapos a lányom és szinte teljesen ugyanezt csinálja! Azelőtt sosem volt ilyen anyás, most viszont nem tudok szinte semmit csinálni tőle, mert mindig jön utánam.
5/5 gabszem válasza:
17 hós a lányom, nála kb eg yhete kezdődött mikor két napig lázas volt. azóta sokazor akar felkapaszkodni es ha le akarom tenni akkor üvölt es olyankor még apu se foghatja meg csak nalam jo, ez főleg akkor van ha fáradt vagy ha megijed vLamitől. éjszaka is többször sír es csak akkor nyugszik meg ha kiveszem es kicsit dajkalom. nehezebb elaltatni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!