Elköltöttem 20 ezret, tök felesleges dolgokra. Ilyenkor ti mit tesztek?
Kaptam 80 ezret, vásárlásra.
Most visszagondolva, 20 ezret olyan dolgokra költöttem, amiket nem is használok, nem is hordanám őket. Csak akkor, ott jó ötletnek tűnt.
És most ez nagyon zavar, ráadásul anyától is hallgatom, hogy minek költöttem el az összeset, de a boltban meg mondta, hogy vegyem meg, akciós, vegyek belőle kettőt.
jezusom hogy mennyi irigy ember van itt :D
nekem se élnek együtt a szüleim és bizony szülinapra/ karácsonyra én is kapok apukámtól 80 ezret 10 éves koromtól a mai napig és eltapsolom mindet egy nap alatt valahol plázában. Ahova van hogy apukám kiser el és tartunk egy jó napot. Igaz én már nem veszek felesleges dolgokat de régen volt hogy előfordult de már tanultam belőlle. 80 ezret simán ellehet verni. vesz egy márkás kabátot, cipőt, nadrágok, pólók. ugyan már. nemmondom hogy mindennap de évente kétszer belefér ilyen is :)
lelehet pontozni :*
kifelejtettem hogy mos 20 éves vagyok. akkoriban én se dolgoztam és évente kétszer elköltöttem rhákra 80 ezret. most hogy már dolgozok karácsonyra/ szülinapra ugyanúgy megkapom ezt a pénzt és elverem 1 nap alatt pláazában. Van hogy még teszek is hozzá most már.
41 es válaszoló voltam :)
40es jot nevettem rajtad!! :D
Amugy meg amiket vasaroltal vigyel belole ajandekba, piat emelj le otthonrol a polcrol kajat meg vigyel a hutobol, spajzbol! Talald fel magad! Ne legyel mar tesze-tosza! Vagy beszelj apaddal h ha tudsegitsen ki kicsit, ha ezek nem megoldhatoak akkor mondj le a bulirol.
Vagy tedd fel netre a felesleges goncoket es bizz benne h vki elkapkodja, de picit olcsobban mint ahogy vetted ugy hirdesd. :-) legy mar kreativ, ennyi idosen basszus meg a cipofuzombol is satrat epitettem es barhonnan eljutottam bsrhova, feltalaltsm magam. Es nem vagyok oreg 26 eves vagyok! :D
Amugy meg jot nevettem ezeken a vitakon amiket itt muveltek!
Honnan tudna megbecsulni a penzt smikor sose kellett meg? Majd ha odakerul meg fogja, de ha eddig nem volt raszorulva es nem tanitottsk meg neki ez van! Tanul belole, en is koltottem anno olxanra amit megbantam, persze nem ilyen osszegekrol volt szo, de mindenki mas. Higgadjatok msr le, ne oljetek egymast! Nevetseges tenyleg!
Sajnos az meg eleg szomoru h manapsag ez eleg gyakori ennyi penzbol meg kell elnie! :( ezzel nem bantani kene egymast hanem sajnalni es korbenezni miert kell igy elni. Engem se vet fel se vet fel a penz, de nem irigykedek. Attol tobb lesz? Nem okoskodok, nem osztom a masikst! Bekeljetek mar meg egymassal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!