Elköltöttem 20 ezret, tök felesleges dolgokra. Ilyenkor ti mit tesztek?
Kaptam 80 ezret, vásárlásra.
Most visszagondolva, 20 ezret olyan dolgokra költöttem, amiket nem is használok, nem is hordanám őket. Csak akkor, ott jó ötletnek tűnt.
És most ez nagyon zavar, ráadásul anyától is hallgatom, hogy minek költöttem el az összeset, de a boltban meg mondta, hogy vegyem meg, akciós, vegyek belőle kettőt.
utolsó:
igen,csak úgy süt a boldog kiegyensúlyozottság a megnyilvánulásaidból.
Egyébként meg ne irigykedj,ha neki megveszi apuci,hadd vegye,vannak nálad szerencsésebbek,törődj bele!
Hol kértem én olyat, hogy írjátok le, mi a véleményetek rólam? :)
Amúgy meg, azért nem dolgozom mert
1. a szüleim nem engedik, egy gimnazistának nem ez a dolga
2. kb 2 hetet, ha egyhuzamban itthon voltam
3. szabadidőmben igyekszem nyelvet tanulni, sportolni, másokkal lenni
Bocsánat, hogy kamaszként nem 8-10 órákat szeretnék dolgozni! :)
Kérdező, ne önts olajat a tűzre :)
Figyelj, hibát követtél el, biztos tanulsz belőle. A fölösleges cuccokat passzold el, lesz belőle egy kis pénzed. Ha még nem oldódott meg a dolog, továbbra is azt mondom, próbálj kölcsönkérni anyukádtól (de tényleg fizesd majd vissza).
A nyári munka nem akkora hülyeség, de a pillanatnyi problémádat ez nem oldja meg.
:D Minek egy tinilánynak ennyi zsebpénz 29-es???
Meg egyáltalán minek vesz meg 2 darabot is abból, ami amúgy sem tetszik neki? Ja, mert anyuci azt mondta...na ez az! Ha anyuci dirigál, akkor a pénzt is beoszthatná, és olyat vetessen meg a kislányával aminek hasznát is veszi, és akkor nincs sírás rívás, és mi sem osztjuk ki!
Szerintem nem gáz, ha a szülinapra nem alkoholt viszel. Gondolom úgyis lesz ott elég, szóval nem a te egy üveg piádon fog múlni a hangulat. Ha meg nem innátok meg helybe, akkor meg pláne tök mindegy, hogy mit viszel.
Utólag meg ne bánj semmit, felesleges. Lehet, hogy most azért hiszed azt, hogy nem fogod majd használni azt a pár cuccot, mert sajnálod, hogy elköltötted a pénzt, ahelyett, hogy megtartottad volna. De nyugi, valószínűleg úgyis hasznát veszed majd a holmiknak, valamilyen okból csak megvetted. De ha nem kell, akkor el is adhatod őket valakinek, főleg, ha itthon olyat nem lehet kapni, és még nem is használtad.
Ha M-es méreted van, nekem adhatsz a felesleges ruháidból! :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!