Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elköltöttem 20 ezret, tök...

Elköltöttem 20 ezret, tök felesleges dolgokra. Ilyenkor ti mit tesztek?

Figyelt kérdés

Kaptam 80 ezret, vásárlásra.

Most visszagondolva, 20 ezret olyan dolgokra költöttem, amiket nem is használok, nem is hordanám őket. Csak akkor, ott jó ötletnek tűnt.

És most ez nagyon zavar, ráadásul anyától is hallgatom, hogy minek költöttem el az összeset, de a boltban meg mondta, hogy vegyem meg, akciós, vegyek belőle kettőt.

2014. aug. 7. 22:10
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
42%

utolsó:

igen,csak úgy süt a boldog kiegyensúlyozottság a megnyilvánulásaidból.

Egyébként meg ne irigykedj,ha neki megveszi apuci,hadd vegye,vannak nálad szerencsésebbek,törődj bele!

2014. aug. 8. 09:54
 32/47 anonim ***** válasza:
55%
Nem érdekel misüt az írásomból is mi nem .... 20 évesen saját lakás kevés embernek adatik meg ennyi fizetés is kevés embernek adatik. Hamarosan születik a gyermekem de tuti nem így lesz nevelve az biztos!!! Nem irigykedem nincs mire.... én a semmiből épitettem fel magamnak azt amim van és büszke vagyok rá!na de ilyen mitugrászoknak nem magyarázkodom..... szánalmas életed neked lehet....Na pá...
2014. aug. 8. 10:03
 33/47 anonim ***** válasza:
46%
igen..én is ezt akartam irni, amit az utolso...annyira szánalmas életem van, hogy x éve külföldön élek, vezetöbeosztásban dolgozom, és mint az elöttem szolonak nekem is 20 évesen már Pesten lakásom volt, öneröböl.. nem, nem arrol van szo, hogy bárki is irigy lenne erre a -kislányra, söt még arrol sincs szo, hogy ne tudnánk megvenni egy göncöt magunknak, csupán annyi, hogy nincs esze a kérdezönek...elverhet ennyi pénzt ruhákra (hozzáteszem a csizmám került ennyibe, mint amennyit ö elköltött egy nap, de tudtam, hogy ez nekünk nem jelent különösebb kiadást, a gyereknek is lesz mit enni és ha születésnapra megyünk nem üres kézzel megyünk..) szoval elverhet ö ennyi pénzt, de annyi esze nincs, hogy saját maga megkeresse a rávalot, vagy hogy esetleg gondoljon a holnapra is.
2014. aug. 8. 10:08
 34/47 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, minek kell feltenni a kérdést, ha ennyire fáj, hogy megmondják az igazságot. Arról nem a válaszadók tehetnek, hogy neked csak ennyi eszed van, hogy képes vagy elverni ennyi pénzt baromságokra egy nap alatt. De a kedves apukának sincs több esze felnőtt létére, hogy ennyi pénzt ad egy napi vásárlásra. Nem csodálom, hogy nem tanultad meg a pénzt értékelni. Nem tudom, hány éves lehetsz, de ha arra van eszed, hogy egy havi fizetést eltapsolj, akkor arra is lehetne, hogy megdolgozzál a zsebpénzedért és ne apuka dugja a zsebedbe. Milyen szánalmas kifogás ez már, hogy nem találsz diákmunkát meg, hogy nincs rá időd? Nem tudom elképzelni, hogy tizenévesen, nyári szünetben ugyan mi olyan sok dolgod lehet, amitől nincs rá időd? Persze, sokkal könnyebb apukától elfogadni és egy nap alatt elverni, ehhez nem kell ész. Meg is érdemled, hogy a pénz elúszott, a nyakadon meg ottmaradt egy csomó felesleges kacat. Ezek után ahhoz meg már pofa kell, hogy még odaállítasz az anyukádtól is pénzt kunyerálni és még neked áll feljebb, hogy nem akar adni. Nagyon jól teszi, én még a buliba se engednélek el a helyében, majd ha megkerested nyári munkával az elpazarolt pénzt meg a zsebpénzt bulira vagy bármire, majd akkor mehetnél bulizni. A munka alatt meg lenne időd gondolkodni, hogy legközelebb hogy is kéne beosztani a pénzt.
2014. aug. 8. 11:44
 35/47 A kérdező kommentje:

Hol kértem én olyat, hogy írjátok le, mi a véleményetek rólam? :)

Amúgy meg, azért nem dolgozom mert

1. a szüleim nem engedik, egy gimnazistának nem ez a dolga

2. kb 2 hetet, ha egyhuzamban itthon voltam

3. szabadidőmben igyekszem nyelvet tanulni, sportolni, másokkal lenni

Bocsánat, hogy kamaszként nem 8-10 órákat szeretnék dolgozni! :)

2014. aug. 8. 11:58
 36/47 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne önts olajat a tűzre :)

Figyelj, hibát követtél el, biztos tanulsz belőle. A fölösleges cuccokat passzold el, lesz belőle egy kis pénzed. Ha még nem oldódott meg a dolog, továbbra is azt mondom, próbálj kölcsönkérni anyukádtól (de tényleg fizesd majd vissza).

A nyári munka nem akkora hülyeség, de a pillanatnyi problémádat ez nem oldja meg.

2014. aug. 8. 12:03
 37/47 anonim ***** válasza:

:D Minek egy tinilánynak ennyi zsebpénz 29-es???

Meg egyáltalán minek vesz meg 2 darabot is abból, ami amúgy sem tetszik neki? Ja, mert anyuci azt mondta...na ez az! Ha anyuci dirigál, akkor a pénzt is beoszthatná, és olyat vetessen meg a kislányával aminek hasznát is veszi, és akkor nincs sírás rívás, és mi sem osztjuk ki!

2014. aug. 8. 13:20
 38/47 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, ha a szülinapra nem alkoholt viszel. Gondolom úgyis lesz ott elég, szóval nem a te egy üveg piádon fog múlni a hangulat. Ha meg nem innátok meg helybe, akkor meg pláne tök mindegy, hogy mit viszel.

Utólag meg ne bánj semmit, felesleges. Lehet, hogy most azért hiszed azt, hogy nem fogod majd használni azt a pár cuccot, mert sajnálod, hogy elköltötted a pénzt, ahelyett, hogy megtartottad volna. De nyugi, valószínűleg úgyis hasznát veszed majd a holmiknak, valamilyen okból csak megvetted. De ha nem kell, akkor el is adhatod őket valakinek, főleg, ha itthon olyat nem lehet kapni, és még nem is használtad.

2014. aug. 8. 13:45
 39/47 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok nagy pénzköltő, de a helyedben most sütnék egy tepsi pogácsát, és azt vinném a buliba.
2014. aug. 8. 20:11
 40/47 anonim ***** válasza:

Ha M-es méreted van, nekem adhatsz a felesleges ruháidból! :D

17L

2014. aug. 8. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!